Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

21.03.2024 11:42

Про приписку юнаків 2007 року народження

65fc01915e65b__ДЛЯ-САЙТУ---2024-03-21T114402.446.png

‼️ Увага юнакам та їх батькам! 

На призовних дільницях ТЦК та СП Одеської області триває приписка юнаків 2007 року народження. Згідно чинному законодавству, усі громадяни, які отримали повістку для приписки, мають прибути на призовні дільниці районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання особисто. Приписці підлягають усі допризивники, які мешкають на території району чи міста.

В повістці також вказаний перелік документів, які юнаки мають подати особисто до призовних дільниць.
👉 Звертаємо увагу, що юнаки мають прибути на дільниці у строк, вказаний у повістці. Якщо допризивник не може прибути на дільницю у зазначений час, на то мають бути поважні причини.

🪖 Приписна кампанія потрібна для взяття юнаків на військовий облік, визначення кількості майбутніх військовозобов'язаних, як багато з них придатні для військової служби, а також для встановлення їх особистих якостей, фаху, рівня освіти.

🪪 Посвідчення про приписку до призовної дільниці видається громадянам, приписаним до призовних дільниць, яких за результатами проходження комісії з питань приписки визнано придатними до військової служби або тимчасово непридатними до військової служби чи такими, що потребують лікування.

Одеський обласний ТЦК та СП


Громада у соцмережах: