Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

25.04.2024 17:57

Нарада щодо організації мобілізації в Роздільнянському районі: спільні зусилля влади та правоохоронних органів

662a6f6e33c65__ДЛЯ-САЙТУ---2024-04-25T175458.044.png

В Україні з 24 лютого 2022 року триває воєнний стан та загальна мобілізація. Районні військові адміністрації спільно з територіальними центрами комплектування забезпечують виконання мобілізаційних планів на відповідної території. 

З метою забезпечення виконання заходів з мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Роздільнянського району, начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько провів робочу нараду з начальником Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександром Бірюком, начальником сектору логістики Роздільнянського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області Віталієм Сіміцарєм та Роздільнянським міським головою Валерієм Шовкалюком.

Було обговорено питання щодо організації оповіщення призову на військову службу по мобілізації на відповідних територіях. 

Очільник району підкреслив, що оповіщення проводиться  метою  виявлення осіб які не перебувають на військовому обліку або для уточнення облікових даних, для тих хто перебуває. В органах місцевого самоврядування створені групи оповіщення до складу яких будуть залучатись представники РТЦК та СП та районного відділу поліції.    
 ⠀
На нараді присутнім було надано ряд доручень щодо налагодженню взаємодії між органами місцевого самоврядування, РТЦК та правоохоронними органами з метою забезпечення проведення заходів з мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Роздільнянського району.

Роздільнянська районна військова адміністрація


Громада у соцмережах: