Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

24.04.2024 17:14

РОБОЧА НАРАДА

662913fce52bc__photo_2024-04-24_14-48-34.jpg

На сьогоднішній робочій нараді, що відбулася під головуванням начальника Роздільнянської районної військової адміністрації, Сергія Приходько, було обговорено важливі питання щодо поліпшення заходів оповіщення та призову людських та транспортних мобілізаційних ресурсів та підготовки військовозобов'язаних на випадок призову до військової служби на території Роздільнянського району. 

Брали участь у нараді: заступник Роздільнянського міського голови Денис Петров, керуючий справами виконавчого комітету Роздільнянської міської ради Олександр Ісаєв, представники районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, правоохоронних органів, старости та відповідальні особи за ведення військового обліку в громадах району.

Під час виступу Сергія Приходька було зазначено необхідність посилення співпраці між територіальними центрами комплектування, поліцією та органами місцевого самоврядування з метою зниження рівня ухилення від військової служби. Також було висловлено заклик до місцевих органів самоврядування здійснювати заходи щодо ефективного організованого оповіщення призову на військову службу на  відповідних територіях.

Начальник Роздільнянського районного ТЦК та СП Олександр Бірюк спільно з представниками Захарівського і Великомихайлівського відділень Роздільнянського районного ТЦК та СП докладно проаналізували роботу громад з організації оповіщення призову на військову службу у разі мобілізації, виявили недоліки та відзначили успішні практики.

Євген Лебеденко, начальник відділення військового обліку та бронювання  сержантів і солдатів запасу  Роздільнянського РТЦК та СП, доповів про стан організації ведення військового обліку, бронювання військовозобов'язаних та призовників згідно з постановою Кабінету Міністрів. Він закликав до постійної роботи зі списками військовозобов'язаних та негайного повідомлення в разі їх змін.

По завершенні наради головуючий підкреслив важливість мобілізації для забезпечення національної безпеки України. Виконання всіх завдань дозволить ефективно сформувати та повністю доукомплектувати Збройні Сили України, щоб вони могли ефективно захищати країну від зовнішнього ворога.

Разом до перемоги!


Громада у соцмережах:

       

photo_2024-04-24_14-48-32-(2).jpg photo_2024-04-24_14-48-33-(2).jpg photo_2024-04-24_14-48-33.jpg
Поділитись
Дізнайтеся також

Усі новини