Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

29/08/2023

Рішення міської ради від 23.08.2023 № 3273-VIII «Про внесення змін до Програми енергозбереження (підвищення енергоефективності) на території Роздільнянської міської територіальної громади на 2023-2025 роки»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXXII сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін до Програми енергозбереження (підвищення енергоефективності) на території Роздільнянської міської територіальної громади на 2023-2025 роки

 

Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Законів України «Про енергозбереження», «Про енергетичну ефективність будівель», «Про альтернативні види палива», «Про альтернативні джерела енергії». «Про запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації», з дотриманням вимог ст. 91 Бюджетного кодексу України, листа заступника начальника управління-начальника відділу доходів та видатків бюджету фінансового управління Роздільнянської міської ради № 47 від 04.07.2023 року,  враховуючи рішення виконавчого комітету Роздільнянської міської ради від 22 серпня 2023 року №248, враховуючи  висновки постійних комісій міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики та з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва Роздільнянська міська рада 

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни у додатки 1, 2, 3, 4 Програми енергозбереження (підвищення енергоефективності) на  території Роздільнянської міської територіальної громади  на 2023-2025 роки,  затвердженої рішенням міської ради від 31 травня 2023 року №3121-VІІІ виклавши їх у новій редакції (додаються).

2. Фінансовому управлінню Роздільнянської міської ради передбачити в міському бюджеті кошти на фінансування заходів, передбачених Програмою, зазначеною у п. 1 даного рішення.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

23 серпня 2023 року
№3273-VIII

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення