Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

06/06/2023

Рішення міської ради від 31.05.2023 № 3121-VIII «Про затвердження Програми енергозбереження (підвищення енергоефективності) на території Роздільнянської міської територіальної громади на 2023-2025 роки»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХІХ сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Програми енергозбереження (підвищення енергоефективності) на території Роздільнянської міської територіальної громади на 2023-2025 роки

 

Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про енергозбереження», «Про енергетичну ефективність будівель», «Про альтернативні види палива», «Про альтернативні джерела енергії», «Про запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб'єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації», з дотриманням вимог ст. 91 Бюджетного кодексу України, враховуючи рішення виконавчого комітету Роздільнянської міської ради від 30 травня 2023 року №133, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики та з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Програму енергозбереження (підвищення енергоефективності) на території Роздільнянської міської територіальної громади на 2023-2025 роки (додається).

  2. Фінансовому управлінню Роздільнянської міської ради передбачити в міському бюджеті кошти на фінансування заходів, передбачених Програмою, зазначеною у п. 1 даного рішення.

  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

31 травня 2023 року
№3121-VIIІ 

   

Прикріплені файли: