Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

21/03/2024

Рішення міської ради від 06.03.2024 № 3722-VIIІ «Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальних підприємств «Роздільнянський міський водоканал», «Виноградарське», «Роздільнатеплокомуненерго» та Єреміївського комунального підприємства «Мрія» на 2024 рік»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІХ сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальних підприємств «Роздільнянський міський водоканал», «Виноградарське», «Роздільнатеплокомуненерго» та Єреміївського комунального підприємства «Мрія» на 2024 рік

 

Відповідно до п. 22 ч. 1 ст. 26, ч. 2 ст. 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 21 ч. 1 ст. 91 Бюджетного кодексу України, враховуючи п.3 Постанови Кабінету Міністрів України від 23 травня 2018 року «Про затвердження переліку послуг, що становлять загальний економічний інтерес», враховуючи листи КП «Виноградарське» №33 від 26.02.2024 р., лист КП «Роздільнянський міський водоканал» №132 від 26.02.2024 р. та лист Єреміївського КП «Мрія» №35 від 26.02.2024 р., з метою забезпечення стабільної роботи комунальних підприємств та забезпечення їх безперебійного функціонування відповідно до статутної діяльності в умовах воєнного стану, своєчасної виплати заробітної плати працівникам та нарахувань на неї, запобігання ризиків виникнення неплатоспроможності комунальних підприємств «Роздільнянський міський водоканал», «Виноградарське», «Роздільнатеплокомуненерго» та Єреміївського комунального підприємства «Мрія», враховуючи рішення виконавчого комітету Роздільнянської міської ради від 27 лютого 2024 року №114, враховуючи висновки постійної комісії з питань житлово-комунального господарства,управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, постійної комісії міської ради з питань планування бюджету, фінансування, управління комунальною власністю, реалізації державної регуляторної політики, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Програму фінансової підтримки комунальних підприємств «Роздільнянський міський водоканал», «Виноградарське», «Роздільнатеплокомуненерго» та Єреміївського комунального підприємства «Мрія» на 2024 рік (додається).

2. Фінансовому управлінню Роздільнянської міської ради передбачити в бюджеті Роздільнянської міської територіальної громади кошти на виконання програми, зазначеної у п. 1 даного рішення, відповідно до затверджених заходів та Бюджетного кодексу України.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

06 березня 2024 року
№3722-VIIІ

   

Прикріплені файли: