Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

20/03/2024

Рішення міської ради від 06.03.2024 № 3727-VIIІ «Про затвердження структури та граничної чисельності працівників Комунального підприємства «Роздільнянський міський водоканал»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІХ сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження структури та граничної чисельності працівників Комунального підприємства «Роздільнянський міський водоканал»

 

Відповідно до п. 3.5.2 Статуту Комунального підприємства «Роздільнянський міський водоканал», затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 22 вересня 2022 року №2724-VIII; на підставі листа КП «Роздільнянський міський водоканал» №28 від 11 січня 2024 року; ст.ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити граничну чисельність працівників Комунального підприємства «Роздільнянський міський водоканал» у кількості 120 штатних одиниць.

2. Затвердити структуру Комунального підприємства «Роздільнянський міський водоканал» (додається).

3. Директору КП «Роздільнянський міський водоканал» Станіславу ЗУБКОВУ на підставі затвердженої структури розробити штатний розпис КП «Роздільнянський міський водоканал» і подати його на погодження до Виконавчого комітету та Фінансового управління Роздільнянської міської ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

06 березня 2024 року
№3727-VIIІ

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення