Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

02.10.2023 13:01

Засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Одеській ОВА

651a951e55f20__photo_2023-10-02_12-53-28.jpg

29 вересня 2023 року відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Одеській ОВА. У засіданні взяли участь Віцепрем'єр-міністр – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук, керівник Координаційного центру Дмитро Радулов, начальники районних військових адміністрацій та голови територіальних громад Одеської області.

В режимі відеоконференції до засідання приєдналися начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько, його заступник Вадим Ковальський, Роздільнянський міський голова Валерій Шовкалюк, начальник відділу соціальної політики міської ради Наталія Єлізарова.
На початку наради начальники районних військових адміністрацій звітували про стан справ у районі.

Основна увага була приділена напрацюванню ефективного механізму координації та оперативного реагування на виклики, пов'язані з внутрішньо переміщеними особами. Окремий акцент був зроблений на послугах служби зайнятості для цієї категорії громадян, включаючи можливості здобуття нових професій або навичок для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці. Також обговорювалися питання облаштування мобільних укриттів для цивільного населення.


Громада у соцмережах: