Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

02.05.2024 14:22

Робоча нарада з представником ТОВ «Всеукраїнський центр реабілітації та протезування «ЗДОРОВ'Я»

663377e29e474__зображення_viber_2024-05-02_14-03-04-746-(1).jpg

2 травня 2024 року відбулась робоча нарада з представником ТОВ «Всеукраїнський центр реабілітації та протезування «ЗДОРОВ’Я», на якій були присутні начальник відділу соціальної політики Єлізарова Наталія Анатоліївна, начальник управління соціального захисту населення Знахарук Лариса Вікторівна та представниця товариства Рудь Тетяна Валеріївна.

Був обговорений широкий спектр послуг з виробництва, гарантійного та післягарантійного ремонту технічних засобів реабілітації та протезно-ортопедичних виробів, який надає Центр.  

Пані Тетяна повідомила, що підприємство має свою власну матеріально-технічну базу для виготовлення складних виробів технічної реабілітації. За потреби представники центру виїжджають до клієнта додому. Реабілітація проходить в закладі, клієнт має змогу проживати там сам або з особою, яка йому допомагає в побуті. Лікування та протезування безоплатні за направленням від фонду людей з інвалідністю.

Також було підняте питання щодо виїзду спеціалістів Центру в Роздільнянську громаду один раз в квартал для зустрічі з мешканцями громади, які потребують заміни протезів.

За додатковою інформацією можна звернутись за телефоном: 0503340107.


Громада у соцмережах: