Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

18.03.2024 15:47

На Роздільнянщині призначили нового воєнкома

65f846f10b56b__photo_2024-03-18_15-23-38.jpg

Сьогодні в кабінеті начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Сергія Приходька за участі Роздільнянського міського голови Валерія Шовкалюка та представників районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулася робоча зустріч з новопризначеним начальником Роздільнянського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Бірюком Олександром Борисовичем.

У межах зустрічі обговорювалися ключові аспекти співпраці та порозуміння між різними структурами. Було проаналізовано поточний стан справ у сфері військової діяльності та визначенні нагальних питань, які вимагають спільних зусиль та координації, зокрема з питань ведення військового обліку, організації та проведенні мобілізаційної роботи на території району.

До призначення начальником Роздільнянського РТЦК та СП, пан Олександр працював в Одеському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Тож, бажаємо Олександру Борисовичу з честю виконувати покладені на нього завдання, нехай йому вдається розширити співпрацю та підвищити рівень підтримки для всіх громадян Роздільнянського району. Бажаємо наснаги, терпіння та невичерпної енергії у вирішенні всіх нагальних питань і завдань, що стоять перед ним.


Громада у соцмережах: