Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

18.03.2024 14:42

Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»

65f837417534e__ДЛЯ-САЙТУ-(74).png

Шановні друзі!

Хочемо повідомити вам, що Роздільнянська центральна міська бібліотека долучається до Всеукраїнського проєкту збору книжок «Вільні читають українською!», з нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, створення мобільних бібліотечних куточків, формування книжкових поличок в укриттях та гуманітарних штабах у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській та Сумській областях, які постраждали внаслідок російської військової агресії.

Зазначений проєкт спрямований на покращення психоемоційного стану людей, які знаходяться під щоденними ворожими обстрілами, а також на підтримку читання українськомовної літератури з метою підвищення соціальної активності та свідомості громадян, популяризації української мови, використання її у повсякденному житті.

Запрошуємо всіх небайдужих долучитися до проєкту «Вільні читають українською!».

Приносити книжки українською мовою сучасних українських авторів або в перекладі на українську творів зарубіжних письменників до бібліотеки з 9.00 до 17.00 з понеділка по п’ятницю за адресою: м. Роздільна, вул. Привокзальна, 2.

Разом можемо більше!

 

Роздільнянська центральна міська бібліотека


Громада у соцмережах: