Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

25.04.2024 15:55

До уваги громадськості

ДЛЯ-САЙТУ-(18).png

Виконавець послуг зі збирання, перевезення та видалення побутових відходів КП «Роздільнянський міський водоканал» повідомляє, про те, що підприємством була створена Інвестиційна програма КП «Роздільнянський міський водоканал» до тарифу на послугу зі збирання, перевезення та видалення побутових відходів на 2024-2027 роки (термін дії – 36 місяців), яка розроблена на підставі Наказу Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України від 08 вересня 2023 року №800 «Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері управління побутовими відходами». 

Зауваження та пропозиції по суті питань, що пропонуються до слухання, від фізичних, юридичних осіб та їхніх об‘єднань приймаються протягом 14 днів з моменту опублікування на адресу: м. Роздільна, вул. Шевченка, 81. 

Для реєстрації пропозицій (зауважень) просимо зазначати прізвище, ім’я та по батькові особи (для юридичних осіб – повне найменування), що їх подала, та її контактні дані для здійснення зворотного зв’язку.

Ознайомитись з програмою можна за посиланням.


Громада у соцмережах: