Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

12.03.2024 10:38

Наша громада потребує нашої спільної та активної уваги

65f014c960eb0__ДЛЯ-САЙТУ-(66).png

Шановні мешканці Роздільнянської громади!

З приходом весни та пробудженням природи у нас виникає непереборна бажання створити навколо себе чисте та охайне середовище. Наша громада потребує нашої спільної та активної уваги, оскільки від наших спільних дії залежить якість життя кожного з нас.

Всеукраїнська акція «За чисте довкілля» стала доброю традицією, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі громадян нашої країни дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища. 
Незважаючи на складні обставини, пов'язані з військовою агресією, ми не припиняємо дбати про благоустрій та чистоту нашої громади, вважаючи це нашим обов'язком перед нашими сучасниками та майбутнім поколінням.

Запрошуємо вас всіх долучитися до проведення ряду заходів з благоустрою та покращення санітарного стану нашої громади протягом березня-квітня. Разом ми зможемо звільнити наше місто від несанкціонованих сміттєзвалищ, прибрати і привести у належний стан прибудинкові території, зробити дитячі та спортивні майданчики безпечними та комфортними для гри та відпочинку.

Виконавчий комітет Роздільнянської міської ради закликає кожного з вас долучитися до цієї важливої ініціативи. Подбаймо разом про чистоту нашого міста та нашої громади, не залишайтесь сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я та краси нашого рідного краю.

У разі потреби у транспорті для вивезення сміття звертайтесь до КП «Роздільнянський міський водоканал» за телефоном (04853) 3-10-12 - Безкоштовно!

Разом ми зможемо зробити нашу громаду більш привабливою та життєздатною для всіх мешканців сприяючи її розвитку та процвітанню!


Громада у соцмережах: