Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

15.04.2024 18:13

Запрошуємо долучитись до акції

661d4463eaebf__ДЛЯ-САЙТУ---2024-04-15T180744.597.png

Не за горами одне з найбільших свят усіх православних християн – Великдень. Це світлий день світла і воскресіння, відродження всього живого. 

До цього свята люди готуються заздалегідь: прибирають житло, прикрашають його, печуть паски, розмальовують писанки і, звичайно ж, очищують свої душі від скверни, щоб із чистими помислами зустріти Воскресіння Христове.
⠀ 
Цьогоріч Роздільнянська міська рада інціювала проведення незвичайної акції під символічною назвою 🌳 «Прикрась Великоднє дерево». Мета акції – не тільки відродити та зберегти традиції предків, а й подарувати радісний та святковий настрій роздільнянцям та гостям міста, адже Великоднє дерево (чи дерева), що розквітнуть навколо, нагадуватимуть про відродження природи, життя і, власне, України.

Участь в акції можуть взяти  як дитячі чи дорослі колективи  та організації  міста, так і просто зацікавлені мешканці чи навіть певні групи. Для участі  треба небагато – власноруч виготовити писанку зі штучного матеріалу (пластмаси, дерева, пінопласту). Прикрашання відбудеться в останній тиждень перед Великоднем.

А ось про місце та час проведення акції можна буде дізнатися, слідкуючи за наступними повідомленнями. 

Долучайтесь до акції, і нехай кожна писанка стане оберегом не тільки нашого міста, а й цілої країни!


Громада у соцмережах: