Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

26.03.2024 15:42

Запрошуємо зустріти Героя «на щиті»

6602d1202b926__Загиблі-(16).png

Герої не вмирають – у вічність птахом відлітають…

Спільноту окутує хвиля скорботи, чергова трагічна звістка зворушила Роздільнянську громаду. Відійшов у вічність Григор’єв Олексій Сергійович, 1980 року народження, гранатометник 3 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 2 стрілецької роти, який отримав поранення не сумісне з життям в районі села Кринки, що на Херсонщині.

Запрошуємо всіх небайдужих мешканців громади зібратись разом, щоб віддати належну шану військовому, який поклав за нас життя. Зустрічатимемо Героя 28 березня 2024 року об 11:00, утворивши живий коридор біля стели у місті Роздільна. О 12:00 годині відбудеться церемонія прощання та спільної молитви на площі перед Роздільнянським палацом культури. Поховання відбудеться у місті Роздільна на Успенському кладовищі.⠀

Низько схиляємо голови у скорботі перед світлою пам’яттю Олексія. Нехай його відвага на полі бою, сила духу, вірність Батьківщині та безмежна жертовність назавжди залишаються в наших спогадах.

Колектив Роздільнянської міської ради та її виконавчий комітет, депутатський корпус висловлює щирі співчуття родині, близьким, друзям та побратимам з приводу передчасної загибелі військовослужбовця – Олексія Григор’єва.

Слава Герою України!
Світла та вічна пам'ять!


Громада у соцмережах: