Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

15.03.2024 15:59

Звістка про загиблого військового

65f45491ea4de__Загиблі-(14).png

Відданий службі, назавжди солдат «небесного війська»

Болюча звістка надійшла з фронту у нашу громаду. 10 березня 2024 року під час виконання бойових завдань, захищаючи Україну, загинув житель села Нові Чобручі – радіотелефоніст 2 піхотного взводу 3 піхотної роти Анатолій  Вікторович Міхов, 1976 року народження. Відданий військовій присязі та Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність загинув Анатолій Міхов поблизу населеного пункту Новомихайлівка на Донеччині.

Запрошуємо всіх, хто поділяє біль втрати, приєднатися до нас 19 березня 2024 року, об 11:00 годині, зустріти героя «На Щиті» у Роздільній біля стели по вулиці Європейській, щоб разом вшанувати пам'ять. О 12:00 годині відбудеться церемонія прощання та спільної молитви на площі перед Роздільнянським палацом культури. Поховання відбудеться у селі Нові Чобручі.

Словами неможливо описати увесь біль, який розриває серце на шматки. І немає від цього болю ні ліків, ні зцілень...
Ми втратили ще одного сина, ще одну надію, ще один всесвіт… Йдуть у засвіти наші сини – цвіт нашої української нації. Їм би жити, любити, творити майбутнє, натомість вони залишаються пекучим болем і світлим спомином у наших серцях.

Роздільнянська громада висловлює сердечні співчуття рідним та близьким Анатолія. Разом з Вами схиляємо голови у глибокій скорботі.
Доземно вклоняємось нашому Героєві, дякуючи за захист. 

Вічна пам’ять та слава тобі Воїне. 
Нехай в мирі спочиває твоя добра душа.
Ми ніколи не забудемо і не пробачимо російським вбивцям.
 


Громада у соцмережах: