Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

15.03.2024 09:18

Звістка про загиблого військового

65f3f694e8864__Загиблі-(15).png

Сльози громадою, мов зорі на небесах. 
Віддаймо шану тому, хто віддав життя!

Скорботна хвиля окутує нашу спільноту, чергова трагічна звістка зворушила Роздільнянську громаду. Відійшов у вічність військовий – Владислав Степанович Стоянов, 1991 року народження, молодший сержант, який загинув 12 березня 2024, ризикуючи своїм життям, ставлячи його на лінію вогню заради миру в Україні.

Запрошуємо всіх небайдужих мешканців громади зібратись разом, щоб віддати належну шану Воїну, який поклав за нас життя. Зустрічатимемо Героя 17 березня 2024 року об 10:00, утворивши живий коридор біля стели у місті Роздільна. Об 11:00 годині відбудеться церемонія прощання та спільної молитви на площі перед Роздільнянським палацом культури. Після чого прощальна церемонія рушить до рідного села Владислава у Нові Чобручі.

Поховання відбудеться 18 березня 2024 року у місті Роздільна на Успенському кладовищі.⠀
⠀⠀
У скорботі схиляємо голови перед світлою пам'яттю Владислава. Нехай його глибока самопожертва та відданість буде променем світла, що проникає в наші серця, нагадуючи, що мир та свобода вимагають великих жертв. Ми будемо пам’ятати, не забудемось та не пробачимо!

Колектив Роздільнянської міської ради та її виконавчий комітет, депутатський корпус висловлює щирі співчуття родині, близьким та друзям з приводу передчасної загибелі військовослужбовця – Владислава Стоянова.
⠀⠀
Слава Герою України!
Світла та вічна пам'ять!


Громада у соцмережах: