Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

16/12/2023

Рішення міської ради від 08.07.2021 № 963-VIII «Про передачу нерухомого та іншого індивідуально визначеного майна з комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади до комунальної власності Лиманської селищної територіальної громади»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Х сесія VІII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про передачу нерухомого та іншого індивідуально визначеного майна з комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади до комунальної власності Лиманської селищної територіальної громади

 

Відповідно до ст.ст. 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок передачі об’єктів права державної власності, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482, враховуючи лист Лиманської селищної ради від 25 червня 2021 року №1628 та висновки постійної комісії міської ради з питань з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Передати з комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади до комунальної власності Лиманської селищної територіальної громади нерухоме та інше індивідуально визначене майно відповідно до переліку (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

8 липня 2021 року
№963-VIII

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення