Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

05/12/2023

Рішення міської ради від 21.11.2023 № 3504-VIII «Про надання згоди на підписання Меморандуму про співпрацю і партнерство між Роздільнянською міською радою Одеської області та Агентством транскордонного співробітництва «ЄВРОРЕГІОН НИЖНІЙ ДУНАЙ»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про надання згоди на підписання Меморандуму про співпрацю і партнерство між Роздільнянською міською радою Одеської області та Агентством транскордонного співробітництва «ЄВРОРЕГІОН НИЖНІЙ ДУНАЙ»

 

Керуючись ст.ст. 25-26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою встановлення тривалих партнерських відносин, враховуючи висновки постійних комісій з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики та з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на підписання Меморандуму про співпрацю і партнерство між Роздільнянською міською радою Одеської області та Агентством траскордонного співробітництва «ЄВРОРЕГІОН НИЖНІЙ ДУНАЙ» (додається).

2. Уповноважити Роздільнянського міського голову Шовкалюка Валерія Олександровича підписати Меморандум про співпрацю та партнерство.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

21 листопада 2023 року
№3504-VIII

   

Прикріплені файли: