Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

17/03/2024

Рішення міської ради від 06.03.2024 № 3686-VIIІ «Про затвердження Порядку розроблення, виконання, моніторингу місцевих програм та звітності про їх виконання»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІХ сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Порядку розроблення, виконання, моніторингу місцевих програм та звітності про їх виконання

 

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про державні цільові програми», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 31 січня 2007 року №106 «Про затвердження Порядку розроблення та виконання державних цільових програм», з метою забезпечення розроблення та виконання місцевих цільових програм, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Порядок розроблення, виконання, моніторингу місцевих цільових програм та звітності про їх виконання (додається).

  2. Головним розпорядникам, розпорядникам та одержувачам бюджетних коштів Роздільнянської міської територіальної громади, апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету, комунальним підприємствам, установам, організаціям забезпечити дотримання Порядку, зазначеного у п.1 даного рішення.

  3. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Роздільнянської міської ради від 25 лютого 2021 року №48 «Про порядок розроблення цільових та комплексних програм Роздільнянської міської територіальної громади, їх моніторингу та звітності про виконання».

  4. Контроль виконання рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

06 березня 2024 року
№3686-VIIІ

   

 


Прикріплені файли: