Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

17/03/2024

Рішення міської ради від 06.03.2024 № 3685-VIIІ «Про внесення змін до Положення про офіційний вебсайт Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету в глобальній інформаційній мережі Інтернет (в новій редакції)»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІХ сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін до Положення про офіційний вебсайт Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету в глобальній інформаційній мережі Інтернет (в новій редакції)

 

Відповідно до Конституції України, Законів України «Про інформацію», «Про доступ до публічної інформації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про авторське право і суміжні права», «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні», «Про медіа», Указу Президента України від 31 липня 2000 р. №928/2000 «Про заходи щодо розвитку національної складової глобальної інформаційної мережі Інтернет та забезпечення широкого доступу до цієї мережі в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 р. №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести наступні зміни до Положення про офіційний веб-сайт Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету в глобальній інформаційній мережі Інтернет, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 21 листопада 2023 року №3488-VIII, а саме:

1.1. Пункт 2.2. Розділу II «Положення про офіційний веб-сайт Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету в глобальній інформаційній мережі інтернет (в новій редакції)» доповнити абзацом «розпорядження міського голови».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

06 березня 2024 року
№3685-VIIІ

   

 


Громада у соцмережах: