Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

05/12/2023

Рішення міської ради від 21.11.2023 № 3503-VIII «Про затвердження Меморандуму про співробітництво між Роздільнянською міською радою та товариством з обмеженною відповідальністю «ФЕНІКС РЕПАУЕР»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Меморандуму про співробітництво між Роздільнянською міською радою та товариством з обмеженною відповідальністю «ФЕНІКС РЕПАУЕР»

 

Керуючись ст. ст. 25-26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою розвитку економіки громади, зокрема шляхом залучення інвестицій, модернізації та розбудови енергетичної інфраструктури на території Роздільнянської міської територіальної громади, враховуючи висновки постійних комісій з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики та з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Меморандум від 03 листопада 2023 року про співробітництво між Роздільнянською міською радою та товариством з обмеженою відповідальністю «ФЕНІКС РЕПАУЕР» у сфері розвитку альтернативних джерел енергії на території Роздільнянської міської територіальної громади (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

21 листопада 2023 року
№3503-VIII

   

Громада у соцмережах: