Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

12/11/2023

Рішення міської ради від 09.06.2021 № 794-VIII «Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області приміщення районного архіву та районного комітету профспілок АПК, що знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 2-Г, м. Роздільна, та будинку побуту «Перлина», що знаходиться за адресою: вул. Європейська, 27, м. Роздільна»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ІХ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області приміщення районного архіву та районного комітету профспілок АПК, що знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 2-Г, м. Роздільна, та будинку побуту «Перлина», що знаходиться за адресою: вул. Європейська, 27, м. Роздільна

 

На виконання рішення Роздільнянської міської ради від 11 лютого 2021 року № 127-VIII «Про надання згоди на безоплатне прийняття об’єкту нерухомого майна Будинок побуту «Перлина», що знаходиться за адресою: вул. Європейська, 27, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область, із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Роздільнянського району в комунальну власність Роздільнянської міської територіальної громади», рішення Роздільнянської районної ради від 04 березня 2021 року № 156-VIII «Про безоплатну передачу Будинку побуту «Перлина», який знаходиться за адресою: вул. Європейська, 27, м. Роздільна Одеської області, та майнових прав зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Роздільнянського району до комунальної власності Роздільнянської міської ради Одеської області», від 04 березня 2021 року № 170-VIII «Про безоплатну передачу приміщення районного архіву та районного комітету профспілок АПК, що знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 2г, м. Роздільна, Роздільнянського району Одеської області, та архівні фонди, що знаходяться на постійному зберіганні в Відділі «Трудовий архів при Роздільнянській районній раді», та майнові права зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Роздільнянського району до комунальної власності Роздільнянської міської ради», рішення Роздільнянської міської ради від 08 квітня 2021 року № 446-VIII «Про надання згоди на безоплатне прийняття майна спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Роздільнянського району в комунальну власность Роздільнянської територіальної громади», керуючись ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 3 ст. 78, ст. 136 Господарського кодексу України, ст.ст. 316, 327 Цивільного кодексу України, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області (додається).

2. Прийняти у комунальну власність Роздільнянської міської територіальної громади приміщення районного архіву та районного комітету профспілок АПК, що знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 2-Г, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область.

3. Прийняти у комунальну власність Роздільнянської міської територіальної громади перший та другий поверхи будинку побуту «Перлина», що знаходиться за адресою: вул. Європейська, 27, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область.

4. Прийняти у комунальну власність Роздільнянської міської територіальної громади третій та четвертий поверхи будинку побуту «Перлина», що знаходиться за адресою: вул. Європейська, 27, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область.

5. Внести майно, яке зазначено у п.п. 2-4 даного рішення, до Переліку об’єктів та майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади.

6. Роздільнянському міському голові Шовкалюку В.О. здійснити заходи з державної реєстрації за Роздільнянською міською територіальною громадою прав на нерухоме майно, що передається по акту, зазначеному у п. 1 даного рішення.

7. Надати згоду на передачу майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади, зазначеного в п.2 даного рішення, в оперативне управління Комунальній установі «Трудовий архів» Роздільнянської міської ради.

8. Надати згоду на передачу майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади, зазначеного в п.3 даного рішення, в господарське відання Комунальному підприємству «Роздільнатеплокомуненерго» (код ЄДРПОУ 31640133).

9. Надати згоду на передачу майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади, зазначеного в п.4 даного рішення, в оперативне управління Комунальному закладу «Центр творчості дітей та учнівської молоді Роздільнянської міської ради Одеської області» (код ЄДРПОУ 23863714).

10. Виконавчому комітету Роздільнянської міської ради Одеської області здійснити заходи з передачі майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади, зазначеного в п.п. 2-4 даного рішення, до суб’єктів комунальної власності, зазначених у п.п. 7-9 даного рішення.

11. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

9 червня 2021 року
№794-VIII

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення