Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

12/11/2023

Рішення міської ради від 09.06.2021 № 793-VIII «Про затвердження акту приймання-передачі індивідуально визначеного майна до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади від Роздільнянської районної державної адміністрації»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

IX сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження акту приймання-передачі індивідуально визначеного майна до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади від Роздільнянської районної державної адміністрації

 

Відповідно ч. 5 ст. 16, ст.ст. 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно рішення Роздільнянської міської ради №445-VIII від 08 квітня 2021 року враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити акт приймання-передачі індивідуально визначеного майна до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади від Роздільнянської районної державної адміністрації (додається).

2. Включити майно, зазначене в п. 1 даного рішення, до Переліку об’єктів та майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади.

3. Надати згоду на передачу майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади, зазначеного в п.1 даного рішення, в оперативне управління Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради» (код ЄДРПОУ 43905993).

4. Виконавчому комітету Роздільнянської міської ради Одеської області здійснити заходи з передачі майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади, зазначеного в п.1 даного рішення, в оперативне управління Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради» (код ЄДРПОУ 43905993).

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

9 червня 2021 року
№793-VIII

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення