Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

10/11/2023

Рішення міської ради від 09.06.2021 № 783-VIII «Про затвердження Плану заходів утримання об’єктів благоустрою КП «Роздільнянський міський водоканал» на 2021 рік та укладення договору про обслуговування об’єктів благоустрою»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

IX сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Плану заходів утримання об’єктів благоустрою КП «Роздільнянський міський водоканал» на 2021 рік та укладення договору про обслуговування об’єктів благоустрою

 

Відповідно до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Роздільнянської міської територіальної громади на 2021 рік, затвердженої рішенням Роздільнянської міської ради від 24 грудня 2020 року №46-VIIІ, керуючись п. 1 ч. 1 ст. 10, ст. 13 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», п. 43 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, постійної комісії міської ради з питань бюджету, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити План заходів з утримання об’єктів благоустрою КП «Роздільнянський міський водоканал» на 2021 рік (додається).

2. Затвердити проєкт договору про обслуговування об’єктів благоустрою (додається).

3. Доручити Роздільнянському міському голові Шовкалюку В.О. укласти договір про обслуговування об’єктів благоустрою з комунальним підприємством «Роздільнянський міський водоканал» (Кінаш Г.В.).

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління коммунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

9 червня 2021 року
№783-VIII

   

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення