Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

08/11/2023

Рішення міської ради від 09.06.2021 № 782-VIII «Про передачу в господарське відання КП «Роздільнянський міський водоканал» майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

IX сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про передачу в господарське відання КП «Роздільнянський міський водоканал» майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади

 

Керуючись п. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 3 ст. 78, ст. 136 Господарського кодексу України, ст.ст. 316, 327 Цивільного кодексу України та з метою підвищення ефективності та раціонального використання майна, на підставі службової записки заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – з питань житлово-комунального господарства від 03 червня 2021 року, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Передати в господарське відання КП «Роздільнянський міський водоканал» майно комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади згідно з додатком.

2. Виконавчому комітету Роздільнянської міської ради забезпечити здійснення заходів щодо передачі вищезазначеного майна.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

9 червня 2021 року
№782-VIII

   

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення