Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

08/11/2023

Рішення міської ради від 20.05.2024 № 933-VIII «Про припинення повноважень заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – з питань взаємодії з правоохоронними органами Ставратія Богдана Івановича»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ІХ сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про припинення повноважень заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – з питань взаємодії з правоохоронними органами Ставратія Богдана Івановича

 

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 38 Кодексу законів про працю України, враховуючи особисту заяву заступника міського голови Ставратія Б.І. від 8 червня 2021 року, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Достроково припинити повноваження заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – з питань взаємодії з правоохоронними органами Ставратія Богдана Івановича.

2. Звільнити Ставратія Богдана Івановича 9 червня 2021 року з займаної посади за власним бажанням.

3. Вивести Ставратія Богдана Івановича зі складу Виконавчого комітету Роздільнянської міської ради.

4. Вважати таким, що втратило чинність рішення Роздільнянської міської ради від 10 грудня 2020 року № 13-VIІI «Про затвердження заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – з питань взаємодії з правоохоронними органами».

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на міського голову Шовкалюка В.О.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

9 червня 2021 року
№933-VIII

   

 


Громада у соцмережах: