Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

28/10/2023

Рішення міської ради від 09.06.2021 № 748-VIII «Про внесення змін до рішення Роздільнянської міської ради від 24 грудня 2020 року №57-VIII «Про затвердження персонального складу постійних комісій Роздільнянської міської ради Одеської області та обрання їх голів»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ІХ сесія VIII скликання
 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін до рішення Роздільнянської міської ради
від 24 грудня 2020 року №57-VIII «Про затвердження
персонального складу постійних комісій
Роздільнянської міської ради
Одеської області та обрання їх голів»

 

Відповідно до п.п. 129.3.-129.7. ст. 129 Регламенту Роздільнянської міської ради Одеської області VIII скликання, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 16 грудня 2020 року №18-VIII та п.9.8. ст. 9 Положення про постійні комісії Роздільнянської міської ради Одеської області VIII скликання, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 16 грудня 2020 року №19-VIII, враховуючи рішення зборів депутатської фракції Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» в Роздільнянській міській раді Роздільнянського району Одеської області від 08 червня 2021 року, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Взяти до уваги рішення зборів депутатської фракції Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» в Роздільнянській міській раді Роздільнянського району Одеської області від 08 червня 2021 року.

2. Вивести депутата Роздільнянської міської ради Маслова Сергія Вікторовича зі складу постійної комісії Роздільнянської міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

3. Ввести депутата Роздільнянської міської ради Карая Івана Олександровича до складу постійної комісії Роздільнянської міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

4. Вивести депутата Роздільнянської міської ради Подолінського Олега Михайловича зі складу постійної комісії Роздільнянської міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв'язків з громадськістю, гласності та правопорядку.

5. Ввести депутата Роздільнянської міської ради Кіндзерську Людмилу Вікторівну до складу постійної комісії Роздільнянської міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв'язків з громадськістю, гласності та правопорядку.

6. Вивести депутата Роздільнянської міської ради Петровську Валентину Миколаївну зі складу постійної комісії з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров'я, освіти, підтримки культури та спорту.

7. Ввести депутата Роздільнянської міської ради Ільченко Тетяну Василівну до складу постійної комісії з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров'я, освіти, підтримки культури та спорту.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

9 червня 2021 року
№748-VIIІ

   

 


Громада у соцмережах: