Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

25/10/2023

Рішення міської ради від 22.04.2021 № 707-VIII «Про затвердження Положення про Відділ молоді та спорту Роздільнянської міської ради у новій редакції»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8 сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Положення про Відділ молоді та спорту Роздільнянської міської ради у новій редакції

 

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», враховуючи висновки постійних комісій з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку та з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, з метою приведення у відповідність Положення про Відділ молоді та спорту Роздільнянської міської ради до структури та загальної чисельності апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету й виконавчих органів міської ради, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Положення про Відділ молоді та спорту Роздільнянської міської ради у новій редакції (додається).

2. Начальнику Відділу молоді та спорту Роздільнянської міської ради Т.С. Шайдук здійснити заходи щодо державної реєстрації Положення про Відділ молоді та спорту Роздільнянської міської ради у новій редакції.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Роздільнянської міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

22 квітня 2021 року
№707-VIII

   

 


Прикріплені файли: