Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

02/01/2024

Рішення міської ради від 21.12.2023 № 3628-VIIІ «Про звіт щодо статутної діяльності комунального закладу «Роздільнянський стадіон «Спартак»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXXVII сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про звіт щодо статутної діяльності комунального закладу «Роздільнянський стадіон «Спартак»

 

На виконання рішення Роздільнянської міської ради від 11 липня 2023 року № 3186-VIII «Про внесення змін до плану роботи Роздільнянської міської ради восьмого скликання на 2023 рік», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Звіт директора комунального закладу «Роздільнянський стадіон «Спартак» Піньковського І.В. про статутну діяльність взяти до відома (додається).

  2. Визнати роботу директора комунального закладу «Роздільнянський стадіон «Спартак» Піньковського І.В. задовільною.

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

21 грудня 2023 року
№3628-VIII

   

Прикріплені файли: