Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

24/10/2023

Проект рішення від 22.04.2021 «Рекомендований порядок денний восьмої сесії Роздільнянської міської ради восьмого скликання»


 

Рекомендований порядок денний

пленарного засідання восьмої сесії Роздільнянської міської ради восьмого скликання

     
м. Роздільна   22 квітня 2021 року

 

 

1. Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету Роздільнянської міської територіальної громади за І квартал 2021 року.

Доповідач: К.С. Журавель, начальник Фінансового управління Роздільнянської міської ради.

2. Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Роздільнянської міської територіальної громади на 2021-2026 роки.

Доповідач: Т.М. Антонова, секретар Роздільнянської міської ради.

3. Про надання згоди на підписання Меморандуму про співпрацю між Роздільнянською міською територіальною громадою та фондом «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу».

4. Про затвердження Меморандуму про співробітництво між Роздільнянською міською радою Одеської області та установою «Агенція регіонального розвитку Одеської області».

5. Про затвердження Програми розвитку малого і середнього підприємництва, розвитку інвестиційної діяльності на території Роздільнянської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

6. Про затвердження Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на період 2021-2025 років.

Доповідач з 3-6 питань: В.О. Ковальський, начальник Відділу інвестицій та розвитку територій апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету.

7. Про затвердження Програми «Безпечна Роздільнянська міська територіальна громада» на 2021-2022 роки.

8. Про затвердження Програми розвитку архівної справи Роздільнянської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Доповідач з 7-8 питань: Ю.П. Тесніков, начальник Управління житлово- комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради.

9. Про затвердження Програми розвитку системи освіти Роздільнянської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

10. Про надання згоди на безоплатне прийняття майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області в комунальну власність Роздільнянської міської територіальної громади.

Доповідач з 9-10 питань: Л.О. Соловйова, начальник Відділу освіти Роздільнянської міської ради.

11. Про внесення змін до Програми розвитку охорони здоров’я Роздільнянської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Доповідач: Н.А. Єлізарова, начальник Відділу соціальної політики Роздільнянської міської ради.

12. Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту в Роздільнянській міській територіальній громаді на 2021-2023 роки.

13. Про створення молодіжної ради при Роздільнянській міській раді.

Доповідач з 12-13 питань: Т.С. Шайдук, начальник Відділу молоді та спорту Роздільнянської міської ради.

14. Про внесення змін та доповнень до рішення Роздільнянської міської ради від 24 квітня 2020 року №46-VIII «Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Роздільнянської міської територіальної громади на 2021 рік».

Доповідач: М.В. Петровський, заступник Роздільнянського міського голови з питань діяльності виконавчих органів – з питань житлово-комунального господарства.

15. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №51-VIII «Про місцевий бюджет Роздільнянської міської територіальної громади на 2021 рік».

Доповідач: К.С. Журавель, начальник Фінансового управління Роздільнянської міської ради.

16. Про затвердження договорів.

Доповідач: С.В. Шпилька, головний бухгалтер Роздільнянської міської ради.

17. Про передачу в оперативне управління Відділу молоді та спорту Роздільнянської міської ради нерухомого майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади.

18. Про надання дозволу на передачу з комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади до комунальної власності Степанівської сільської територіальної громади транспортного засобу (шкільний автобус).

Доповідач з 17-18 питань: М.В. Петровський, заступник Роздільнянського міського голови з питань діяльності виконавчих органів – з питань житлово-комунального господарства.

19. Про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету й виконавчих органів міської ради.

20. Про внесення змін та доповнень до Положення про Службу у справах дітей Роздільнянської міської ради.

21. Про внесення змін до Положення про Відділ соціальної політики Роздільнянської міської ради.

22. Про затвердження Положення про Відділ молоді та спорту Роздільнянської міської ради у новій редакції.

Доповідач з 19-22 питань: О.О. Прибилов, начальник юридичного відділу апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету.

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.гр. Свінцицькому Олександру В’ячеславовичу, гр. Пантась Світлані В’ячеславівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Кам’янка, вул. 1-го Травня, 15.

24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.гр. Будько Світлані Іванівні, Тарасовій Інні Іванівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Київська, 59.

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мадей Володимиру Володимировичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Новоукраїнка, вул. Куртівська, 84.

26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.гр. Кирилюку Миколі Віталійовичу, Кирилюку Сергію Віталійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Виноградар, вул. Центральна, 22б.

27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.гр. Павлову Олександру Олексійовичу, Павлову Володимиру Олексійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Вакулівка, вул. Садова, 205.

28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Холманських Надії Борисівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Тираспольська, 74.

29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Покотілову Вячеславу Івановичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Бурдівка, вул. Нова, 4.

30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Каленіч Валентині Прокопівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Старостине, вул. Шевченко, 10.

31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бубняку Василю Івановичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Роздільнянської міської ради Одеської області, Калантаївський старостинський округ, масив № 9, ділянка № 1.

32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кутулі Миколі Лук’яновичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Роздільнянської міської ради Одеської області, Бецилівський старостинський округ, масив № 43, ділянка № 1 (за межами населеного пункту).

33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Роздільнянської міської ради Роздільнянського району Одеської області.

34. Про безоплатну передачу у власність земельної ділянки гр. Бичек Олені Володимирівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Міліцейська, 59а.

35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Семенюку Вадиму Миколайовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район. с. Бурдівка, вул. Шкільна, 1в.

36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.гр. Максименко Наталі Вікторівні, Максименко Вікторії Вікторівні, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Жовтнева, 72.

37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Остапенку Віктору Борисовичу для ведення особистого селянського господарства на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Понятівка (в межах населеного пункту).

38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пунійку Віктору Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства на території Роздільнянської міської ради Одеської області, Єреміївський старостинський округ (за межами населених пунктів).

39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сандул Людмилі Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства на території Роздільнянської міської ради Одеської області, Чобручанський старостинський округ (за межами населених пунктів).

40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шишману Миколі Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства на території Роздільнянської міської ради Одеської області, Чобручанський старостинський округ (за межами населених пунктів).

41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Аргатенку Віталію Віталійовичу для ведення особистого селянського господарства на території Роздільнянської міської ради Одеської області, Чобручанський старостинський округ(за межами населених пунктів).

42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ємельяновій Оксані Валентинівні для ведення особистого селянського господарства на території Роздільнянської міської ради Одеської області, Чобручанський старостинський округ (за межами населених пунктів).

43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Марову Івану Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства на території Роздільнянської міської ради Одеської області, Єреміївський старостинський округ (за межами населених пунктів).

44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Павлову Олександру Васильовичу для будівництва індивідуального гаражу на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Європейська, 109, гараж № 20.

45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Моісєєвій Юлії Вікторівні для будівництва індивідуального гаражу на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. 40 років Перемоги, 16, гараж № 31.

46. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Берест Людмилі Степанівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Понятівка, вул. Садова, 41.

47. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Маштолап Володимиру Анатолійовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, пров. Затишний, 22.

48. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кірницькому Леоніду Антоновичу для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Ярослава Мудрого, 43а.

49. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Лотиш Людмилі Федорівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарський будівель і споруд(присадибна ділянка) на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Єреміївка, вул. Садова, 8.

50. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.гр. Свінцицькому Олександру В’ячеславовичу, Пантась Світлані В’ячеславівні для ведення особистого селянського господарства на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, с. Кам’янка, вул. 1 Травня, 15.

51. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду строком на 49 років АТ «Одесагаз» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (розподілення газу) на території м. Роздільна, Роздільнянської міської ради Одеської області.

52. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Смирнові Аллі Валеріївні для будівництва індивідуального гаражу на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, пров. Шкільний, 22, гараж № б/н.

53. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Борщевецькій Наталії Денисівні для будівництва індивідуального гаражу на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. Північна,1, гараж № б/н.

54. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ніколаєвій Тетяні Георгіївні для будівництва індивідуального гаражу на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, вул. 40 років Перемоги, 6, гараж № б/н.

55. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Петрик Іраїді Миколаївні для будівництва індивідуального гаражу на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, пров. Шкільний, 1, гараж № 3.

56. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Михайлюк Альоні Вікторівні для будівництва індивідуального гаражу на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, пров. Шкільний, 2 гараж № 19.

57. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Васіну Сергію Олександровичу для будівництва індивідуального гаражу на території Роздільнянської міської ради Одеської області, за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, м. Роздільна, пров. Шкільний, 2 гараж № 18.

58. Про надання згоди на передачу земельних ділянки в суборенду.

59. Про внесення змін та доповнень до рішень Роздільнянської міської ради із земельних питань.

60. Про укладання договорів оренди землі.

Доповідач з 23-60 питань: С.П. Журавська, начальник відділу з питань земельних відносин апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету.

61. Про затвердження Меморандуму про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Одеській області та Роздільнянською міською територіальною громадою.

Доповідач: Г.М. Головко, голова постійної комісії Роздільнянської міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку.


Громада у соцмережах: