Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

01/09/2023

Рішення міської ради від 22.04.2021 № 704-VIII «Про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету й виконавчих органів міської ради»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8 сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету й виконавчих органів міської ради

 

В зв’язку з законодавчою необхідністю надання статусу Службі у справах дітей Роздільнянської міської ради головного розпорядника коштів, враховуючи лист-клопотання начальника Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради Теснікова Ю.П., керуючись п.п. 5, 6 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, Роздільнянська міська рада,

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести наступні зміни до структури апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету й виконавчих органів Роздільнянської міської ради, затвердженої рішенням Роздільнянської міської ради від 21 грудня 2018 року № 1768-VII «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету й виконавчих органів міської ради», зі змінами від 24 листопада 2020 року рішення № 2901-VII, від 10 грудня 2020 року № 9-VIII, від 11 лютого 2021 року № 108-VIII, а саме:

1.1. Внести зміни до структури виконавчого органу міської ради - Служби у справах дітей Роздільнянської міської ради, а саме:

- скоротити з 22 квітня 2021 року штатну чисельність «провідний спеціаліст» на 1 штатну одиницю;

- ввести з 22 квітня 2021 року до структури Служби посаду «головний бухгалтер» у кількості 1 штатна одиниця.

1.2. Структуру Служби у справах дітей Роздільнянської міської ради змінити на наступну:

- начальник служби;

- головний бухгалтер;

- провідний спеціаліст у кількості 2 штатні одиниці.

1.3. Змінити назву виконавчого органу міської ради «Відділ культури Роздільнянської міської ради» на «Відділ культури та туризму Роздільнянської міської ради».

1.4. Внести зміни до структури Відділу інженерно-транспортної інфраструктури Управління житлового-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради, а саме: скоротити з 22 квітня 2021 року посаду «спеціаліст І-ої категорії». Структуру Відділу інженерно-транспортної інфраструктури Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради змінити на наступну:

- начальник відділу;

- головний спеціаліст у кількості 1 штатна одиниця.

1.5. Ввести з 22 квітня 2021 року до структури Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради:

- посаду «головний спеціаліст» у кількості 1 штатна одиниця.

2. Затвердити з 22 квітня 2021 року загальну чисельність апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету й виконавчих органів міської ради у кількості 123,5 штатні одиниці.

3. Затвердити Структуру та чисельність апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету й виконавчих органів міської ради з 22 квітня 2021 року у новій редакції (додається).

4. Роздільнянському міському голові Шовкалюку В.О. привести штатний розпис апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету й виконавчих органів міської ради у відповідність до затвердженої структури.

5. Дане рішення набуває чинності з 22 квітня 2021 року.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

22 квітня 2021 року
№704-VIII

   

 


Прикріплені файли: