Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

27/08/2023

Рішення міської ради від 11.02.2021 № 126-VIII «Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації Відділом «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації Відділом «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради»

 

На виконання п. 2 та п. 3 ч. 1, ч. 2 ст. 6 Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» від 26 листопада 2015 року №834-VIII, абз. 5 та 6 п. 14 ч. 1 ст. 1 Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань»» від 26 листопада 2015 року № 835-VIII, у зв’язку з передачею делегованих повноважень щодо державної реєстрації до відання виконавчих органів Роздільнянської міської ради, для реалізації виконавчими органами повноважень суб’єктів державної реєстрації прав, керуючись пп. 7 та 8 п. «б» ч. 1 ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань планування бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Здійснення повноважень суб’єктів державної реєстрації прав, передбачених Законами України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» та вжиття заходів, необхідних для реалізації цих повноважень, покласти на Відділ «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради».

2. Покласти повноваження у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» на Відділ «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради».

3. Обов’язки з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань покласти на державних реєстраторів Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради».

4. Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради» вжити необхідних заходів щодо матеріально-технічної організації та забезпечення діяльності державних реєстраторів відділу.

5. Укласти відповідні договори з технічним адміністратором цих реєстрів – Державним підприємством «Національні інформаційні системи».

6. Дане рішення набуває чинності з дня прийняття, підлягає оприлюдненню на офіційному сайті міської ради.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань планування бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

11 лютого 2021 року
№126-VIII

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення