Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

17/10/2023

Рішення міської ради від 08.04.2021 № 440-VIII «Про затвердження переліку адміністративних послуг та інформаційних і технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через Відділ «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VII сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження переліку адміністративних послуг та інформаційних і технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через Відділ «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради»

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», «Про дозвільну систему в сфері господарської діяльності», «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про рекламу», «Про державну реєстрацію юридичних осіб-підприємців та громадських формувань», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Земельним кодексом України, «Про Державний земельний кадастр», «Про землеустрій», «Про звернення громадян», «Про житлово-комунальні послуги», «Про соціальні послуги», Сімейний кодекс України, «Про почесні звання України, «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, Роздільнянська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити перелік адміністративних послуг, що надаються через Відділ «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради» (надалі – Перелік) (додається).

  2. Затвердити інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг, які зазначені в розд. 1-4, 9 Переліку (додається).

  3. Погодити інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг, які зазначені в розд. 5-8 Переліку, суб’єктами надання яких не є Роздільнянська міська рада, її виконавчі органи та посадові особи (додається).

  4. Забезпечити оприлюднення затверджених/погоджених інформаційних карток адміністративних послуг, що надаються через Відділ «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради», на офіційному сайті Роздільнянської міської ради.

  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку.

 

 

Міський голова

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

В.О.Шовкалюк

 

 

   
 

8 квітня 2021 року
№440-VIII

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення