Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

6 сесія Роздільнянської міської ради VIII скликання

64cef07bbc1cf__13.png
Дата засідання

11.02.2021

10.03.2021

Розпорядження про скликання  
Рекомендований порядок денний

Посилання

Посилання

Повідомлення про скликання  
Проєкти рішень Посилання
Список присутніх/відсутніх депутатів Посилання
Протокол засідання

Посилання

Посилання

Поіменне голосування  
Відеотрансляція

 

Рішення сесії додані нижче

 

11.02.2021

104-VIII Про затвердження плану роботи Роздільнянської міської ради на 2021 рік
105-VIII Про затвердження плану діяльності Роздільнянської міської ради з підготовки Проєктів регуляторних актів на 2021 рік
106-VIII Про затвердження Положення Про помічника-консультанта депутата Роздільнянської міської ради VIIІ скликання
107-VIII Про створення Служби у справах дітей Роздільнянської міської ради
108-VIII Про внеcення змін до структури та загальної чисельності апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету й виконавчих органів міської ради
109-VIII Про створення Комунальної установи «Трудовий архів» Роздільнянської міської ради
110-VIII Про затвердження Регламенту Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради»
111-VIIІ Про затвердження Програми розвитку охорони здоров’я Роздільнянської міської територіальної громади на 2021-2023 роки
112-VIIІ Про внесення зміни до міської соціальної цільової програми «Милосердя в дії» на 2021 рік
113-VIIІ Про затвердження Положення Про порядок надання одноразової матеріальної допомоги незахищеним верствам населення Роздільнянської міської територіальної громади, які опинилися в складних життєвих обставинах
114-VIIІ Про затвердження Положення Про комісію з питань соціального захисту населення та охорони здоров'я
115-VIIІ Про внесення змін до Програми компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на міських та приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом у Роздільнянській міській територіальній громаді на 2021-2022 роки
116-VIIІ Про затвердження Програми поводження з безпритульними тваринами в Роздільнянській територіальній громаді на 2021-2023 роки
117-VIIІ Про внесення змін та доповнень до рішення Роздільнянської міської ради від 24 грудня 2020 року №46-VІIІ «Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Роздільнянської міської територіальної громади на 2021 рік»
118-VIIІ Про затвердження звіту Про виконання бюджету Роздільнянської міської ради за 2020 рік
119-VIIІ Про внесення змін та доповнень до рішення Роздільнянської міської ради від 24 грудня 2020 року №51-VІІІ «Про місцевий бюджет Роздільнянської міської територіальної громади на 2021 рік»
120-VIIІ Про погодження Проєкту договору Про співробітництво між Роздільнянською міською територіальною громадою та Дачненською сільською територіальною громадою
121-VIIІ Про розмір батьківської плати за харчування в дошкільних навчальних закладах Роздільнянської міської територіальної громади
122-VIIІ Про припинення права господарського відання на нерухоме майно комунального підприємства «Роздільнянський міський водоканал», яке належить до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади
123-VIIІ Про затвердження договорів
124-VIIІ Про надання пільг по батьківській платі за відвідування дітьми дошкільних навчальних закладів
125-VIIІ Про передачу КП «Роздільнянський міський водоканал» вартості витрат по об’єкту комунальної власності «Центральна вулична магістраль м. Роздільна Одеської області»
126-VIIІ Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації Відділом «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради»
127-VIIІ Про надання згоди на безоплатне прийняття об’єкту нерухомого майна Будинок побуту «Перлина», що знаходиться за адресою: вул. Європейська, 27, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область, із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Роздільнянського району в комунальну власність Роздільнянської міської територіальної громади
128-VIIІ Про вхід Роздільнянської міської ради Одеської області до складу засновників Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Сонечко» загального типу розвитку села Бурдівка Роздільнянського району Одеської області, що знаходиться за адресою: вул. Шевченка, б/н, с. Бурдівка, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 36902915)
129-VIIІ Про вхід Роздільнянської міської ради Одеської області до складу засновників Комунального закладу ДНЗ «Сонечко» с. Кам’янка, що знаходиться за адресою: вул. Центральна, с. Кам’янка, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 36770122)
130-VIIІ Про вхід Роздільнянської міської ради Одеської області до складу засновників Дошкільного навчального закладу села Кошари «Сонечко», що знаходиться за адресою: вул. Центральна, 61, с. Кошари, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 36930738)
131-VIIІ Про затвердження передавальних актів та передачу в господарське відання майна Роздільнянської міської територіальної громади
132-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Комунального некомерційного підприємства спільної власності територіальних громад Роздільнянського району «Роздільнянська центральна районна лікарня», що знаходиться за адресою: вул. Європейська, 1, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 01998851)
133-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Комунального некомерційного підприємства спільної власності територіальних громад Роздільнянського району «Роздільнянський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», що знаходиться за адресою: вул. Привокзальна, 15, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 38407455)
134-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Районного комунального закладу «Роздільнянський районний Палац культури», що знаходиться за адресою: вул. Європейська, 36, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 39331871)
135-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Комунального закладу спільної власності територіальних громад Роздільнянського району «Централізована бібліотечна система Роздільнянського району», що знаходиться за адресою: вул. Привокзальна, 2, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 38556368)
136-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Районного комунального закладу «Роздільнянський районний народний історико-краєзнавчий музей», що знаходиться за адресою: вул. Європейська, 36, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 39364355)
137-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Комунального закладу спільної власності територіальних громад Роздільнянського району стадіон «Спартак», що знаходиться за адресою: пров. Спортивний, 2, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 36333497)
138-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Комунальної установи спільної власності територіальних громад Роздільнянського району «Роздільнянський районний центр забезпечення та обслуговування закладів і установ освіти», що знаходиться за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 1-А, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 38302654)
139-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Центру творчості дітей та учнівської молоді, що знаходиться за адресою: вул. Європейська,27, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 23863714)
140-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Районного комунального закладу «Роздільнянська школа мистецтв», що знаходиться за адресою вул. Європейська, 25, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 02222503)
141-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна комунального закладу «Роздільнянська дитячо-юнацька спортивна школа», що знаходиться за адресою: вул. Привокзальна, 14, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 35776191)
142-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Бецилівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Роздільнянської районної ради Одеської області, що знаходиться за адресою: с. Бецилове, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 25037903)
143-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Буцинівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Роздільнянської районної ради Одеської області, що знаходиться за адресою: вул. Наливаного, 61, с. Буцинівка, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 25038073)
144-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Бурдівської загальноосвітньої школи І-ІІI ступенів Роздільнянської районної ради Одеської області, що знаходиться за адресою: вул. Шкільна, 5, с. Бурдівка, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 25037978)
145-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Виноградарської загальноосвітньої школи І-ІІI ступенів Роздільнянської районної ради Одеської області, що знаходиться за адресою: вул. Центральна, 207А, с. Виноградар, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 25038021)
146-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Єреміївського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Роздільнянської районної ради Одеської області, що знаходиться за адресою: вул. Центральна, 25, с. Єреміївка, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 25037961)
147-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Калантаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Роздільнянської районної ради Одеської області, що знаходиться за адресою: вул. Шкільна, 1, с.Калантаївка, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 25038096)
148-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Кам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Роздільнянської районної ради Одеської області, що знаходиться за адресою: вул. Шкільна, б/н, с. Кам’янка, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 25038050)
149-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Кошарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Роздільнянської районної ради Одеської області, що знаходиться за адресою: вул. Центральна, 44, с. Кошари, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 25037919)
150-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Новоселівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Роздільнянської районної ради Одеської області, що знаходиться за адресою: пров. Шкільний, 3, с. Новоселівка, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 25038015)
151-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Новоукраїнського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Роздільнянської районної ради Одеської області, що знаходиться за адресою: вул. Куртівська, 58, с. Новоукраїнка, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 25037955)
152-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Понятівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Роздільнянської районної ради Одеської області, що знаходиться за адресою: вул. Пушкінська, 44, с. Понятівка, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 25038038)
153-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Слобідського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Роздільнянської районної ради Одеської області, що знаходиться за адресою: вул. Центральна, 1, с. Слобідка, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 25037872)
154-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Старостинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Роздільнянської районної ради Одеської області, що знаходиться за адресою: вул. Центральна, 28А, с. Старостине, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 25037889)
155-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Роздільнянського навчально-виховного комплексу «школа - гімназія» №1 Роздільнянської районної ради Одеської області, що знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 56, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 25036996)
156-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Роздільнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Роздільнянської районної ради Одеської області, що знаходиться за адресою: вул. Щаслива, 54, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 25038087)
157-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Роздільнянської загальноосвітньої школи І-ІІI ступенів №3 Роздільнянської районної ради Одеської області, що знаходиться за адресою: вул. Садова, 9, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 25038044)
158-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області майна Роздільнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Роздільнянської районної ради Одеської області, що знаходиться за адресою: вул. Муніципальна, 17, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 25037895)

159-VIIІ – 397-VIII Земельні питання (переглянути всі)

398-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області будівлі та споруд районного будинку милосердя, що знаходяться за адресою: вул. Молодіжна, 135, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область
399-VIIІ Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області адміністративної будівлі, що знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 85, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область
400-VIIІ Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству «Роздільнянська багатопрофільна лікарня» Роздільнянської міської ради на Проведення аукціону в ЕТС на право Продовження договору оренди частини приміщення, що належить до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади
401-VIIІ Про створення Комунальної установи «Муніципальна варта» Роздільнянської міської ради
402-VIIІ Про затвердження Положення Про старостинські округи Роздільнянської міської територіальної громади
403-VIIІ Про утворення старостинських округів Роздільнянської міської територіальної громади
404-VIII Про затвердження Положення Про старосту

10.03.2021

405-VIII Про затвердження старости Бецилівського старостинського округу
406-VIII Про затвердження старости Буцинівського старостинського округу
407-VIII Про затвердження старости Виноградарського старостинського округу
408-VIII Про затвердження старости Єреміївського старостинського округу
409-VIII Про затвердження старости Калантаївського старостинського округу
410-VIII Про затвердження старости Кам’янського старостинського округу
411-VIII Про затвердження старости Кошарського старостинського округу
412-VIII Про затвердження старости Новоукраїнського старостинського округу
413-VIII Про затвердження старости Понятівського старостинського округу
414-VIII Про затвердження старости Чобручанського старостинського округу

⬅️ Повернутися до переліку


Громада у соцмережах: