Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

27/08/2023

Рішення міської ради від 11.02.2021 № 399-VIII «Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області адміністративної будівлі, що знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 85, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження акту приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області адміністративної будівлі, що знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 85, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область

 

На виконання рішення Роздільнянської районної ради Одеської області від 22 грудня 2020 року № 38-VIII «Про передачу адміністративної будівлі, яка розташована за адресою: вул. Шевченка, 85, м. Роздільна Одеської області, зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Роздільнянського району та майнові права до комунальної власності територіальної громади в особі Роздільнянської міської ради» та рішення Роздільнянської міської ради від 30 грудня 2020 року №94-VIII «Про надання згоди на безоплатне прийняття майна спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Роздільнянського району в комунальну власність Роздільнянської міської територіальної громади», керуючись ч. 5 ст. 16, ст.ст. 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади зі спільної власності територіальних громад Роздільнянського району Одеської області адміністративної будівлі, що знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 85, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (додається).
  2. Включити майно, зазначене в п. 1 даного рішення, до Переліку об’єктів та майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади.
  3. Роздільнянському міському голові Шовкалюку В.О. здійснити заходи щодо державної реєстрації прав на нерухоме майно, зазначене в п. 1 даного рішення, за Роздільнянською міською територіальною громадою.
  4. Надати згоду на передачу майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади, зазначеного в п.1 даного рішення, в оперативне управління Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради» (код ЄДРПОУ 43905993).
  5. Виконавчому комітету Роздільнянської міської ради Одеської області здійснити заходи з передачі майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади, зазначеного в п.1 даного рішення, в оперативне управління Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради».
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

11 лютого2021 року
№399-VIII

   

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення