Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

22/08/2023

Рішення міської ради від 11.02.2021 № 110-VIII «Про затвердження регламенту Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VІ сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження регламенту Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради»

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», «Про дозвільну систему в сфері господарської діяльності», з урахуванням Примірного регламенту центру надання адміністративних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 р. №588 (зі змінами), рішенням Роздільнянської міської ради від 30.12.2020 р. №99-VIII «Про створення Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради», з метою покращення якості надання адміністративних послуг, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити регламент Відділу «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради» (додається).

2. Оприлюднити дане рішення на офіційному сайті Роздільнянської міської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

11 лютого 2021 року
№110-VIII

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення