Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

20/08/2023

Рішення міської ради від 30.12.2020 № 95-VIII «Про надання згоди на передачу майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади в господарське відання Єреміївське КП «Мрія»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

IV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про надання згоди на передачу майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади в господарське відання Єреміївське КП «Мрія»

 

Відповідно до частини 3 статті 78 Господарського кодексу України, пункту 31 частини 1 статті 26, пунктів 5, 8 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки комісії з питань постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати згоду на передачу майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади в господарське відання Єреміївське КП « Мрія» згідно з додатком.
  2. Виконавчому комітету Роздільнянської міської ради створити комісію з передачі майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади в господарське відання Єреміївське КП «Мрія» та передати майно згідно з актом приймання-передачі.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, бл агоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

30 грудня 2020 року
№95-VIII

   

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення