Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

20/03/2024

Рішення міської ради від 06.03.2024 № 3744-VIIІ «Про припинення права оперативного управління Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради на нерухоме майно комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади – стадіон, який знаходиться за адресою: вул. 40 років Перемоги, 4г, м. Роздільна»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІХ сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про припинення права оперативного управління Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради на нерухоме майно комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади – стадіон, який знаходиться за адресою: вул. 40 років Перемоги, 4г, м. Роздільна

 

Керуючись ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі ч. 3 ст. 78, ст.ст. 135, 137 Господарського кодексу України, ст.ст. 316, 317, 319, 327 Цивільного кодексу України, державними будівельними нормами «Спортивні та фізкультурно-оздоровчі споруди, затвердженого наказами Міністерства регіонального розвитку та будівництва України, враховуючи Положення про Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради у новій редакції, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 27 червня 2022 року №2709-VІІІ, та клопотання Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради від 31 січня 2024 року №45, висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Припинити право оперативного управління Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради (код ЄДРПОУ 44055064) на нерухоме майно комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади – стадіон, який знаходиться за адресою: вул. 40 років Перемоги, 4г, м. Роздільна.

2. Створити комісію з приймання-передачі нерухомого майна, зазначеного в п.1 даного рішення, та затвердити її склад (додається).

3. Комісії з приймання-передачі нерухомого майна скласти Акт приймання-передачі та подати його на затвердження виконавчому комітету Роздільнянської міської ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

06 березня 2024 року
№3744-VIIІ

   

 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішення Роздільнянської міської ради

Одеської області

06 березня 2024 року

№3744-VIII

 

 

 

 

 

 

Склад

комісії з приймання-передачі нерухомого майна комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади стадіону, який знаходиться за адресою: вул. 40 років Перемоги, 4г, м. Роздільна

 

Голова комісії:

Сергій КРИЛОВ – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради;

 

Члени комісії:

Юрій ТЕСНІКОВ – начальник Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради.

Олена ШЕРШЕНЬ – заступник начальника управління – начальник відділу комунального майна Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради.

Анастасія ЛЕВІНЦОВА – головний бухгалтер – начальник бухгалтерського відділу Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради.

Світлана ШПИЛЬКАначальник бухгалтерського відділу апарату Роздільнянської міської ради та її виконавчого комітету – головний бухгалтер.

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення