Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

16/02/2024

Рішення виконавчого комітету від 23.01.2024 № 28 «Про затвердження Акту приймання-передачі аптечок медичних для облаштування найпростішого укриття з балансу Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради на баланс комунального закладу «Роздільнянський палац культури»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Акту приймання-передачі аптечок медичних для облаштування найпростішого укриття з балансу Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради на баланс комунального закладу «Роздільнянський палац культури»

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», на виконання рішення Роздільнянської міської ради від 21 грудня 2023 року №3635-VІІІ «Про передачу аптечок та ноші евакуаційні медичні для облаштування найпростіших, протирадіаційних укриттів та пунктів незламності», за результатами роботи комісії, з метою оприбуткування матеріальних цінностей за даними бухгалтерського обліку та здійснення контролю за їх використанням, виконавчий комітет Роздільнянської міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити Акт приймання-передачі аптечок медичних для облаштування найпростішого укриття з балансу Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Роздільнянської міської ради (код ЄДРПОУ 44055064) на баланс комунального закладу «Роздільнянський палац культури» (код ЄДРПОУ 39331871) (додається).

2. Директору комунальному закладу «Роздільнянський палац культури» Юрію НИКОЛАЄВУ здійснити заходи з прийняття на облік аптечок медичних згідно з актом.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника Роздільнянського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Миколу ПЕТРОВСЬКОГО.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

23 січня 2024 року
№28

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення