Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

18/01/2024

Рішення міської ради від 24.11.2021 № 2033-VIII «Про вхід Роздільнянської міської ради Одеської області до складу засновників Комунального підприємства спільної власності територіальних громад району «Роздільнянське джерело», що знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 9, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 36930773)»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XIV сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про вхід Роздільнянської міської ради Одеської області до складу засновників Комунального підприємства спільної власності територіальних громад району «Роздільнянське джерело», що знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 9, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 36930773)

 

Відповідно до ст.ст. 25, 26, 59, 60, ч. 10 розд. V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», положень Бюджетного кодексу України, Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», враховуючи Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення територій та адміністративних центрів територіальних громад» від 16 квітня 2020 року №562-ІХ та розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 року №720-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Одеської області», враховуючи Положення про порядок передачі об’єктів права державної власності, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року №1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Порядку подання фінансової звітності, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2000 року №419, п. 7 розд. І Положення Про інвентаризацію активів та зобов’язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02 вересня 2014 року №879, Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у держаних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18 червня 2015 року №1000/5, враховуючи рішення Роздільнянської районної ради Одеської області від 22 квітня 2021 року №187-VIІI, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальної власності, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва, Роздільнянська міська рада, –

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Прийняти Комунальне підприємство спільної власності територіальних громад району «Роздільнянське джерело», що знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 9, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 36930773) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Роздільнянського району Одеської області до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади з усіма оборотними та необоротними матеріальними активами.

2. Увійти до складу засновників Комунального підприємства спільної власності територіальних громад району «Роздільнянське джерело», що знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 9, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 36930773).

3. Прийняти від Роздільнянської районної ради Одеської області усі повноваження, права та обов’язки засновника Комунального підприємства спільної власності територіальних громад району «Роздільнянське джерело».

4. Створити комісію з приймання-передачі майна Комунального підприємства спільної власності територіальних громад району «Роздільнянське джерело», що знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 9, м. Роздільна, Роздільнянський район, Одеська область (код ЄДРПОУ 36930773) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Роздільнянського району Одеської області до комунальної власності Роздільнянської міської територіальної громади згідно з додатком.

5. Змінити назву Комунального підприємства спільної власності територіальних громад району «Роздільнянське джерело» з «Комунальне підприємство спільної власності територіальних громад району «Роздільнянське джерело»» на «Комунальне підприємство «Роздільнянське джерело».

6. Затвердити Статут Комунального підприємства «Роздільнянське джерело» у новій редакції (додається).

7. Доручити виконуючому обов’язки директора Комунального підприємства спільної власності територіальних громад району «Роздільнянське джерело» (код ЄДРПОУ 36930773) Писаренко Василю Івановичу здійснити державну реєстрацію внесення змін до статуту.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Роздільнянської міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальної власності, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

24 листопада 2021 року
№2033-VIIІ 

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення