Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

08/01/2024

Рішення міської ради від 24.11.2021 № 2028-VIII «Про укладення Узгодженого рішення між Роздільнянською міською радою Одеської області та Головним сервісним центром МВС в Одеській області про співробітництво у сфері надання адміністративних послуг»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХІV сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про укладення Узгодженого рішення між Роздільнянською міською радою Одеської області та Головним сервісним центром МВС в Одеській області про співробітництво у сфері надання адміністративних послуг

 

Відповідно до статей 25 та 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 7 статті 12 Закону України «Про адміністративні послуги», розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 № 523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг» (із змінами), враховуючи висновок постійної комісію з  питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на підписання Узгодженого рішення між Роздільнянською міською радою Одеської області та Головним сервісним центром МВС в Одеській області про співробітництво у сфері надання адміністративних послуг, а саме:

- з обміну посвідчення водія (без складання іспитів);

- видачі нового посвідчення водія замість втраченого або викраденого;

- державної реєстрації нового транспортного засобу (без огляду);

- перереєстрації транспортного засобу у зв'язку із зміною найменування та адреси юридичних осіб, прізвища, імені чи по батькові, місця проживання фізичних осіб, які є власниками транспортних засобів, установлення газобалонного обладнання, що надаватимуться Регіональним сервісним центром Головного сервісного центру МВС в Одеській області (філія ГСЦ МВС) через Відділ «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради» (далі – Узгоджене рішення).

2. Затвердити текст Узгодженого рішення (додається).

3. Уповноважити Роздільнянського міського голову Валерія ШОВКАЛЮКА на підписання від імені Роздільнянської міської ради Одеської області Узгодженого рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з  питань регламенту, депутатської діяльності, законності, зв’язків з громадськістю, гласності та правопорядку.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

24 листопада 2021 року
№2028-VIIІ 

   

 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішення Роздільнянської міської ради

24 листопада 2021 року

№2028-VIII

 

 

 

 

 

 

Узгоджене рішення

 

м. Роздільна   «___» _______ ____ року

 

 

Роздільнянська міська рада Одеської області, в особі Роздільнянського міського голови Шовкалюка Валерія Олександровича, що діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Головний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ, в особі начальника регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Одеській області (філія ГСЦ МВС) Козловського Михайла Анатолійовича, який діє на підставі Положення про регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Одеській області (філія ГСЦ МВС) та довіреності від 24.12.2020 № 31/28087 (разом надалі – Сторони), уклали Узгоджене рішення (надалі – Угода) про наступне:

 

ПРЕДМЕТ УГОДИ

Предметом Угоди є організація співробітництва у сфері надання адміністративних послуг, що надаються територіальними органами з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ через Відділ «Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської ради» (надалі – Відділ «ЦНАП») на виконання вимог розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 року № 523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг» (із змінами).

Перелік адміністративних послуг, які надаватимуться через Відділ «ЦНАП»:

обмін посвідчення водія (без складення іспитів);

видача нового посвідчення водія замість втраченого або викраденого;

державна реєстрація нового транспортного засобу (без огляду);

перереєстрація транспортного засобу у зв’язку із зміною найменування та адреси юридичних осіб, прізвища, імені чи по батькові, місця проживання фізичних осіб, які є власниками транспортних засобів, установлення газобалонного обладнання.
 

ПРИНЦИПИ СПІВРОБІТНИЦТВА

Сторони діють у межах законодавства України, забезпечуючи конфіденційність інформації, отриманої в процесі співробітництва.

Сторони оперативно та комплексно використовують можливості, сили і засоби при виконанні взаємопов’язаних завдань у межах своєї компетенції, наданих прав і обов’язків, взаємно і своєчасно обмінюються інформацією з питань співпраці.

Ця Угода не впливає на зобов’язання Сторін за їх договірними відносинами з іншими юридичними та фізичними особами.

Усі питання, проблеми і розбіжності, які можуть виникнути у процесі співробітництва, Сторони зобов’язуються вирішувати шляхом взаємних переговорів із урахуванням інтересів Сторін і мети цієї Угоди.

Порядок співробітництва та взаємодії з конкретних питань буде регулюватися окремими протоколами до цієї Угоди.

 

ІНШІ УМОВИ

Угоду укладено українською мовою в двох примірниках, що мають однакову юридичну силу, по одному примірнику для кожної зі Сторін.

Всі зміни та доповнення вносяться до цієї Угоди лише за згодою Сторін шляхом підписання додаткової угоди.

Ця Угода набуває чинності з моменту її підписання і діє до прийняття Сторонами рішення про припинення її дії.

 

РЕКВІЗИТИ ТА ПІДПИСИ СТОРІН


Роздільнянська міська рада

Одеської області,

67400, м. Роздільна,
вул. Муніципальна, буд.17

Код ЄДРПОУ 33356925

тел.(04853) 3-25-75

 

 

 

Роздільнянський міський голова

 

_________ В. О. Шовкалюк

(підпис) (ініціали та прізвище)

 

 

Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Одеській області (філія ГСЦ МВС)
65114, м. Одеса, вул. Академіка Корольова, 5

Код ЄДРПОУ 43611850

тел. (048) 753-18-88

 


 

Начальник РСЦ ГСЦ МВС в Одеській області (філія ГСЦ МВС)

____________ М. А. Козловський
(підпис) (ініціали та прізвище)

 

 


Громада у соцмережах: