Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

02/01/2024

Рішення міської ради від 21.12.2023 № 3614-VIII «Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств «Роздільнянський міський водоканал», «Виноградарське», «Роздільнатеплокомуненерго» та Єреміївського комунального підприємства «Мрія» на 2023 рік»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXXVII сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств «Роздільнянський міський водоканал», «Виноградарське», «Роздільнатеплокомуненерго» та Єреміївського комунального підприємства «Мрія» на 2023 рік

 

Відповідно до п. 22 ч. 1 ст. 26, ч. 2 ст. 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 21 ч. 1 ст. 91 Бюджетного кодексу України, враховуючи п.3 Постанови Кабінету Міністрів України від 23 травня 2018 року «Про затвердження переліку послуг, що становлять загальний економічний інтерес», листа КП «Роздільнянський міський водоканал» № 890 від 19.12..2023 р., з метою забезпечення стабільної роботи комунальних підприємств та забезпечення їх безперебійного функціонування відповідно до статутної діяльності в умовах воєнного стану, своєчасної виплати заробітної плати працівникам та нарахувань на неї, запобігання ризиків виникнення неплатоспроможності комунальних підприємств «Роздільнянський міський водоканал», «Виноградарське», «Роздільнатеплокомуненерго» та Єреміївського комунального підприємства «Мрія, , враховуючи рішення виконавчого комітету Роздільнянської міської ради від «19» грудня 2023 року №442, висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики та постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва – Роздільнянська міська рада,

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до додатків 1, 2, 3 Програми фінансової підтримки комунальних підприємств «Роздільнянський міський водоканал»,«Виноградарське», «Роздільнатеплокомуненерго» та Єреміївського комунального підприємства «Мрія» на 2023 рік затвердженої рішенням Роздільнянської міської ради від 23 лютого 2023 року № 2933-VIII та викласти їх у новій редакції (додаються).

2. Фінансовому управлінню Роздільнянської міської ради передбачити в бюджеті Роздільнянської міської територіальної громади кошти на виконання програми, зазначеної у п. 1 даного рішення, відповідно до затверджених заходів та Бюджетного кодексу України.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, благоустрою, екології, транспорту та підприємництва.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

21 грудня 2023 року
№3614-VIII

   

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення