Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

02/01/2024

Рішення міської ради від 21.12.2023 № 3621-VIII «Про умови оплати праці Роздільнянського міського голови Валерія Шовкалюка»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXXVII сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про умови оплати праці Роздільнянського міського голови Валерія Шовкалюка

 

Відповідно до статті 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами), враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Встановити з 01 січня 2024 року Роздільнянському міському голові ШОВКАЛЮКУ Валерію Олександровичу, надбавку за високі досягнення у праці у розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років.

  2. Здійснювати преміювання протягом 2024 року ШОВКАЛЮКА Валерія Олександровича у розмірі 50 відсотків посадового окладу, надбавки за ранг, вислугу років та надбавки за високі досягнення у праці.

  3. Надати ШОВКАЛЮКУ Валерію Олександровичу протягом 2024 року допомогу на оздоровлення при наданні щорічної основної відпустки та матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати.

  4. Бухгалтерському відділу апарату міської ради та її виконавчого комітету здійснювати нарахування та виплати в межах фонду оплати праці на 2024 рік.

  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

21 грудня 2023 року
№3621-VIII

   

 


Громада у соцмережах: