Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

22.11.2023 18:48

Роздільнянська громада збагатилася новим оснащеним гінекологічним кабінетом завдяки співпраці з міжнародними партнерами

655e31d02cdb5__У-Роздільнянській-багатопрофільній-лікарні-відкрито-гінекологічний-кабінет.png

У рамках проєкту «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України» Роздільнянську багатопрофільну лікарню було оснащено сучасним обладнанням для покращення жіночої медичної допомоги.

Лікар акушер-гінеколог жіночої консультації Ольга Павлівна Давидова з великим задоволенням провела екскурсію гінекологічним кабінетом та висловила враження від нових можливостей, які відкрилися завдяки сучасному обладнанню. Вона готова надавати консультації мешканкам громади та району і запрошує всіх зацікавлених на жіночу консультацію.

Роздільнянська громада висловлює щиру вдячність міжнародним партнерам за їхній значний внесок у покращення медичної сфери. Співпраця з вами має велике значення для всіх жителів громади, сприяючи підвищенню рівня медичного обслуговування.

ℹ️ Програма реалізується в рамках проєкту Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» за фінансової підтримки Європейського Союзу та Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.


Громада у соцмережах: