Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

20.09.2023 18:06

Відзначимо ювілей міста, підтримавши ЗСУ

650b0ac95cbe9__photo_2023-09-20_18-04-47.jpg

🎉 День народження Роздільної – свято, яке наповнене радістю, гордістю і спільністю! У цей особливий день, 23 вересня, наше місто відзначатиме свою 160-ту річницю, і ми запрошуємо всіх приєднатися до святкових подій, які готуємо для вас з особливою турботою та теплом.

🤾 О 10 годині змагання серед спортсменів з вадами здоров’я на стадіоні «Спартак», обласні змагання з гандболу серед команд аматорів у спортзалі міського ліцею №1 та турнір Роздільнянської міської територіальної громади з настільного тенісу у міському ліцеї №4.

⚽️ Об 11 годині фінальні змагання 13-го Чемпіонату Одещини з футболу серед сільських та міських громад сезону 2023 року на стадіоні «Спартак».

🏋️‍♂️ З 11 до 12 години на алеї міського парку та локації «Активні парки» відбудеться спортивно-розважальна програма для дітей. Запрошуємо молодше покоління долучитися та активно провести час.

🎨 О 15 годині у фоє Роздільнянського палацу культури розпочнеться виставка Одеської обласної організації Національної спілки художників України. Пориньте в мистецьку атмосферу!

🍚 О 15:30 у зеленій зоні міського парку стартує благодійний ярмарок «Вірю в ЗСУ». Підтримайте наших захисників, придбавши смачні страви.

🎭 Талановиті колективи Центру творчості дітей та учнівської молоді подарують незабутні виступи та враження.

🇺🇦 Особливим моментом стане презентація рушника Перемоги, який був вишитий руками майстринь Роздільної. Спробуємо встановити Національний рекорд України!

⚽️ О 16 годині Відкрита Першість Роздільнянської міської ТГ з футболу серед дорослих команд сезону 2023 року на стадіоні «Спартак».

🕺 О 17 годині на площі біля міської ради колективи художньої самодіяльності Роздільнянської громади презентують свої виступи. 

🎤 О 18 годині насолоджуйтеся виступом народної артистки України Віри Ревенко, яка принесе незабутні музичні враження.

🎼 І о 19 годині зірки над Роздільною засяють яскраво, завдяки концерту від найпозитивнішого артиста України – Олександра Кварти. 

Весь концертний день об'єднаний гаслом «Вірю в ЗСУ».

🇺🇦 Свято в умовах війни – це не лише час для відпочинку, але й можливість підтримати наших захисників матеріально та морально. Нехай це свято стане ще однією згадкою, що ми разом і віримо у нашу Перемогу!

Приєднуйтесь до наших святкових подій та долучайтеся до великого сімейного свята! Вітаємо наше місто з ювілеєм та бажаємо йому щасливих і процвітаючих років! 🎂🥳🎈

 


Громада у соцмережах: