Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

17.04.2024 08:20

Робоча зустріч міського голови з начальником РВА

661f5ccc78e2d__photo_2024-04-16_13-10-08.jpg

У Роздільнянській РВА відбулася зустріч між начальником адміністрації Сергієм Приходьком та Роздільнянським міським головою Валерієм Шовкалюком. У рамках зустрічі приділили увагу проведенню III етапу спортивних змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Ці змагання, організовані в рамках ініціативи Президента України Володимира Зеленського, вже завоювали популярність серед учнів закладів загальної середньої освіти Роздільнянщини.

Під час зустрічі обговорювалися ключові аспекти, такі як терміни та місце проведення змагань, а також відзначення переможців та призерів районного етапу цього масштабного спортивного проєкту. Важливою темою обговорення була підготовка до події, яка має на меті стимулювати активний спортивний спосіб життя серед молоді та підтримувати здоровий спортивний дух у шкільному середовищі.

Ця зустріч є важливим кроком у підготовці до змагань, що сприятиме успішному та гідному їх проведенню, а також сприятиме популяризації фізичної активності серед молоді в Роздільнянщини.

За матеріалами Роздільнянської районної військової адміністрації


Громада у соцмережах: