Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

09.11.2023 10:22

Увага! Перевірка реєстрації місця проживання та поновлення персональних даних

654c969de8f03__400109611_658316183151419_658369425839652352_n.jpg

Реєстр територіальної громади (РТГ) – це сучасна база даних, яка створена з метою спрощення процедури обміну інформацією для забезпечення потреб громади в автоматизації процесів.

Громадяни, дані яких внесені в Реєстр, зможуть не витрачати свій особистий час для отримання різного виду довідок із питань реєстрації місця проживання, а також за спрощеною процедурою отримувати послуги.

Відсутність даних в РТГ в подальшому унеможливлює для громадян отримання електронних публічних послуг згідно Закону України від 05.11.2021 року № 1871-ІХ «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні».

Реєстр територіальної громади наповнюється щоденно.

Змінюючи реєстрацію місця проживання, реєструючи місце проживання новонароджених дітей, реєструючи місце проживання особи, адміністратори Центру надання адміністративних послуг вносять зміни та оновлюють дані в Реєстрі.

Проте, залишається відсоток мешканців громади, дані яких змінились, але інформація в реєстрі залишилась попередньою: зміна прізвища, імені та по-батькові; заміна паспорта громадянина України.

Зокрема звертаємо увагу, що відомості про зареєстроване місце проживання малолітніх та неповнолітніх дітей в РТГ майже відсутні.

Адміністраторами Відділу «ЦНАП Роздільнянської міської ради» проводиться уточнення та актуалізація даних про зареєстрованих осіб у кожному населеному пункті нашої громади.

 

Для перевірки існуючих електронних даних, за адресою вашого місця реєстрації, мешканцям Роздільнянської територіальної громади необхідно звернутися до Центру надання адміністративних послуг, з метою уточнення:

✅ чи всі зареєстровані у житловому приміщенні мешканці внесені до Реєстру;

✅ чи правильно занесені до Реєстру персональні дані мешканців;

✅ внести в базу даних неповнолітніх.

Тільки після повної актуалізації даних в електронному Реєстрі жителі громади зможуть отримувати Витяг про місце реєстрації.

 

При зверненні для уточнення та актуалізації даних при собі потрібно мати оригінали документів:

📌 паспорт громадянина України (всіх зареєстрованих за даною адресою);

📌 ідентифікаційний код (всіх зареєстрованих);

📌 свідоцтво про народження (дітям до 14-ти років);

📌 правовстановлюючі документи на житло;

📌 свідоцтво про шлюб (при зміні прізвища).

Для актуалізації даних в Реєстрі територіальної громади пропонуємо вам звернутись до Центру надання адміністративних послуг за адресою: м.Роздільна, вул. Шевченко 85, та до старостинських округів Роздільнянської територіальної громади на відповідних територіях.

Додаткова інформація за телефоном 04853-5-00-77.


Громада у соцмережах:

       

64cf169a84f4a__380668.jpg