Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

24/12/2023

Рішення міської ради від 11.08.2021 № 1075-VIII «Про затвердження Угоди про взаємодію між Роздільнянською міською радою Одеської області та Управлінням соціального захисту населення Роздільнянської районної державної адміністрації в сфері надання послуг із соціальної підтримки населення»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XI сесія VIII скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про затвердження Угоди про взаємодію між Роздільнянською міською радою Одеської області та Управлінням соціального захисту населення Роздільнянської районної державної адміністрації в сфері надання послуг із соціальної підтримки населення

 

Керуючись ст.ст. 25-26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», з метою забезпечення належних організаційно-правових умов соціального захисту населення Роздільнянської міської територіальної громади, реалізації державної соціальної політики щодо надання послуг із соціальної підтримки мешканцям Роздільнянської міської територіальної громади, реалізації наказу Міністерства соціальної політики України від 14 червня 2018 року № 890 «Про деякі питання діяльності об'єднаної територіальної громади щодо соціальної підтримки населення та захисту прав дітей», враховуючи висновки постійної комісії з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Угоду про взаємодію між Роздільнянською міською радою Одеської області та Управлінням соціального захисту населення Роздільнянської районної державної адміністрації в сфері надання послуг із соціальної підтримки населення (додається).

2. Уповноважити Роздільнянського міського голову Шовкалюка В.О. підписати Угоду про взаємодію, що зазначена в п.1. даного рішення.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ В.О.Шовкалюк
 

 

   
 

11 серпня 2021 року
№1075-VIII

   

 


 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішення Роздільнянської міської ради

Одеської області

11 серпня 2021 року

№1075-VІII

 

 

 

 

 

 

УГОДА

про взаємодію між Роздільнянською міською радою Одеської області та Управлінням соціального захисту населення Роздільнянської районної державної адміністрації в сфері надання послуг із соціальної підтримки населення

 

м. Роздільна   8 липня 2021 року

 

Роздільнянська міська рада Одеської області, що знаходиться за адресою: вул. Муніципальна, буд. 17, місто Роздільна Одеської області, код ЄДРПОУ – 33356925, в особі Роздільнянського міського голови Шовкалюка Валерія Олександровича, який діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (надалі – Рада), з однієї сторони, та Управління соціального захисту населення Роздільнянської районної державної адміністрації, що знаходиться за адресою: вул. Європейська, 37А, місто Роздільна Одеської області, код ЄДРПОУ – 03194981, в особі начальника управління Знахарук Лариси Вікторівни, яка діє на підставі Положення (надалі – Управління) (надалі разом за текстом – Сторони), з метою забезпечення належних організаційно-правових умов соціального захисту населення Роздільнянської міської територіальної громади, реалізації державної соціальної політики щодо надання послуг із соціальної підтримки мешканцям Роздільнянської міської територіальної громади, реалізації наказу Міністерства соціальної політики України від 14 червня 2018 року № 890 «Про деякі питання діяльності об'єднаної територіальної громади щодо соціальної підтримки населення та захисту прав дітей», уклали цю угоду про наступне:

 

І. МЕТА УГОДИ

1.1 Метою цієї угоди є організація та забезпечення співпраці в напрямку якісного виконання Сторонами завдань в сфері надання послуг із соціальної підтримки населення, а саме щодо:

- державної соціальної допомоги;

- компенсацій, грошових виплат;

- пільг та інших соціальних виплат, передбачених законодавством України.

 

ІІ. ПРЕДМЕТ УГОДИ

2.1. Забезпечення соціального захисту мешканцям Роздільнянської міської територіальної громади.

2.2. Взаємодія між Сторонами з виконання та дотримання вимог законодавства та нормативно-правових актів у сфері соціального захисту.

2.3. Забезпечення рівного партнерства та співробітництва в реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення.

 

ІІІ. ПРИНЦИПИ СПІВПРАЦІ

3.1. Під час взаємодії Сторони забезпечують:

- конфіденційність інформації, яку отримано у процесі співпраці;

- передачу інформації, матеріалів, що використовуються та одержані в процесі організації надання послуг із соціальної підтримки населення, третім особам здійснювати тільки у виключних випадках, передбачених законодавством та за письмовою згодою Сторін.

3.2. Сторони оперативно і комплексно, керуючись нормативно-правовими актами у сфері надання послуг із соціальної підтримки населення, використовують можливості і засоби при виконанні взаємопов’язаних завдань в межах своєї компетенції, наданих їм прав та обов’язків, взаємно і своєчасно обмінюються інформацією з питань співпраці.

3.3. Усі розбіжності, що виникають у процесі співпраці, вирішуються Сторонами у робочому порядку, шляхом переговорів та домовленостей, з урахуванням інтересів Сторін, що не суперечать чинному законодавству і меті цієї угоди.

 

IV. ВЗАЄМОДІЯ СТОРІН

4.1. Взаємодія Сторін полягає у спільному, якісному, відповідальному вирішенню питань в межах компетенції та повноважень.

4.2. Надання Управлінням інформаційної допомоги з питань надання послуг із соціальної підтримки населення.

4.3. Періодичний обмін електронними реєстрами осіб, що отримують послуги із соціальної підтримки, які формуються із врахуванням вимог забезпечення персональних даних громадян, у термін і у форматі визначених законодавством та нормативно-правовими актами.

4.4. Організації безпосереднього прийому громадян уповноваженим підрозділом/особою Ради, прийом – передача та опрацювання документів на надання послуг із соціальної підтримки населення.

4.5. Створення Радою умов для налагодження та здійснення електронного обміну результатів розгляду прийнятих рішень та узагальнених переліків.

4.6. Співпраця в частині надання соціальних послуг, в межах компетенції.

4.7. Делегування Управлінню повноважень на виконання бюджетних програм, що забезпечують надання послуг із соціальної підтримки населення передбачених державним та місцевим бюджетами та заходів Програми соціального захисту населення Роздільнянської міської територіальної громади.

4.8. У разі виникнення додаткових зобов’язань, Сторони, після проведення переговорів, приймають узгоджене рішення, що визначається додатковою угодою.

 

V. СТРОК ДІЇ УГОДИ

5.1. Угода набуває чинності з моменту її підписання і діє до укладення нової або розірвання.

5.2. Угода може бути розірвана за ініціативою однієї із Сторін за письмовим повідомленням іншої Сторони не пізніше ніж за 30 календарних днів до передбачуваної дати розірвання Угоди.

5.3. До розірвання цієї угоди її положення діють неухильно та до повного виконання зобов’язань Сторонами на момент закінчення терміну щодо розірвання угоди.

 

VI. ІНШІ УМОВИ

6.1. Сторони під час виконання цієї угоди дотримуються чинного законодавства України та несуть відповідальність за взаємними зобов’язаннями до повного виконання угоди.

6.2. Зміни та доповнення до цієї угоди можуть бути внесені за взаємною згодою Сторін, що оформлюються додатковою угодою.

6.3. Сторони зобов’язуються негайно без зволікань інформувати одна одну про обставини, які мають значення при виконанні цієї угоди.

6.4. Сторони звільняються від виконання зобов’язань у разі виникнення форс-мажорних обставин, що визнаються такими чинним законодавством України.

6.5. Угода укладається українською мовою у двох автентичних примірниках, які мають однаково юридичну силу, по одному примірнику для кожної із сторін.

 

VII. РЕКВІЗИТИ ТА ПІДПИСИ СТОРІН

РАДА:

 

УПРАВЛІННЯ:

 

 

 

Роздільнянська міська рада Одеської області

 

Управління соціального захисту населення

код ЄДРПОУ 33356925

 

Роздільнянської районної державної

вул. Муніципальна, буд. 17, м. Роздільна

 

адміністрації

Роздільнянський район, Одеська область, 67400

 

код ЄДРПОУ 03194981

тел./факс: (04853) 3-25-75

 

вул. Європейська, 37А, м. Роздільна

E-mail: gorsovetrazd@ukr.net

 

Роздільнянський район, Одеська область, 67400

 

 

тел.: (04853) 5-01-55

 

 

E-mail: rozdilna­_soc@odessa.gov.ua

 

 

 

Роздільнянський міський голова:

 

Начальник управління:

 

 

 

____________________________ В.О. Шовкалюк

 

___________________________ Л.В. Знахарук

м.п.

 

м.п.

 


Громада у соцмережах:

       

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення