Роздільнянська територіальна громада

Одеська область, Роздільнянський район

21/03/2024

Рішення міської ради від 06.03.2024 № 3737-VIIІ «Про внесення доповнень до рішення Роздільнянської міської ради від 12 жовтня 2023 року №3374-VIII «Про надання на 2023-2024 навчальний рік пільг по батьківській платі за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах та структурних підрозділах «дошкільне відділення» закладів загальної середньої освіти Роздільнянської міської територіальної громади»»


УКРАЇНА
РОЗДІЛЬНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА
ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІХ сесія VIІI скликання

 
РІШЕННЯ

 

Про внесення доповнень до рішення Роздільнянської міської ради від 12 жовтня 2023 року №3374-VIII «Про надання на 2023-2024 навчальний рік пільг по батьківській платі за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах та структурних підрозділах «дошкільне відділення» закладів загальної середньої освіти Роздільнянської міської територіальної громади»

 

Відповідно до частини 2 статті 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч. 3 ст. 56 Закону України «Про освіту», ч. 5 ст. 35 Закону України «Про дошкільну освіту», постанови Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2002 року №1243 «Про невідкладні питання діяльності дошкільних та інтернатних навчальних закладів», п.п. 2.2., 2.3, 2.6 Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 21 листопада 2002 року №667, на підставі клопотань комунальних закладів дошкільної освіти Роздільнянської міської ради, враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій міської ради з питань бюджету, фінансування, інвестицій, реалізації державної регуляторної політики та з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту, Роздільнянська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести доповнення до Списку дітей пільгових категорій, батькам або особам, що їх замінюють, на 2023-2024 навчальний рік, по батьківській платі за харчування дітей у комунальних закладах дошкільної освіти та структурних підрозділах «дошкільне відділення» закладів загальної середньої освіти Роздільнянської міської територіальної громади, затвердженого рішенням Роздільнянської міської ради від 12 жовтня 2023 року №3374-VIII, а саме:

 

1.1. доповнити п. І «Комунальний заклад «Роздільнянський заклад дошкільної освіти «Оленка» Роздільнянської міської ради» новими абзацами наступного змісту:

____________________________ – 100%- дитина з інвалідністю;

____________________________ – 100%- дитина з числа внутрішньо переміщених осіб.

1.2. доповнити п. ІІ «Комунальний заклад «Роздільнянський заклад дошкільної освіти «Веселка» Роздільнянської міської ради» новим абзацом наступного змісту:

____________________________ – 50 %- дитина з багатодітної родини.

3. Фінансовому управлінню передбачити кошти в бюджеті на оплату харчування пільгових категорій дітей, зазначених в п. 1 даного рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, охорони здоров’я, освіти, підтримки культури та спорту.

 

 

Міський голова ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Валерій ШОВКАЛЮК
 

 

   
 

06 березня 2024 року
№3737-VIIІ

   

 


Громада у соцмережах: